غلات سبوس دار،
بخش عمده و مهمی از برنامه غذایی ما انسان ها را تشکیل می دهد. یکی از این
غلات، برنج قهوه ای است که تصفیه شده است. اغلب افرادی که به سلامت خود
اهمیت می دهند، در برنامه غذایی خود به جای برنج سفید، از برنج قهوه ای
استفاده می کنند. اما این برنج چه خاصیتی دارد؟
به گزارش سلامت نیوز به نقل از خراسان ؛ به گفته محققان دانشگاه هاروارد مصرف حداقل ۲ وعده برنج قهوه ای در هفته، خطر بروز بیماری دیابت را کاهش می دهد.
برنج قهوه ای ۱۴ درصد فیبر روزانه لازم را تامین می کند و در پیشگیری از سرطان کولون و سینه مفید است.
هر یک پیمانه برنج قهوه ای، ۸۸درصد نیاز روزانه بدن به منگنز را که نقش مهمی در مقابله با رادیکال های آزاد دارد، تامین می کند.
هر یک پیمانه برنج قهوه ای بیش از ۲۷ درصد نیاز بدن به سلنیم را تامین می کند. این ماده مغذی سلول های سرطانی را از بین می برد.
با مصرف این برنج، می توان وزن طبیعی بدن را حفظ کرد.
روغن موجود در آن، کلسترول مضر را ۷درصد کاهش می دهد و میزان کلسترول مفید را افزایش می دهد.
برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی عروقی مفید است. مصرف برنج قهوه ای، روند پیشرفت تصلب شرائین را کاهش می دهد.
خطر بروز سندروم متابولیک را که عامل خطر بروز دیابت نوع۲، بیماری قلبی و سکته است، کاهش می دهد.
مصرف غلات سبوس دار از جمله برنج قهوه ای همراه با ماهی، احتمال بروز آسم را در کودکان ۵۰درصد کاهش می دهد.
منیزیم موجود در آن برای حفظ سلامت استخوان مفید است.
ماده ای به نام «لیگنانز» که به وفور در آن موجود است، مانع از بروز سرطان سینه می شود.
منبع عالی فیبر غیرقابل حل است که از بروز سنگ صفرا در زنان جلوگیری می کند.
سرشار از ماده معدنی است؛ بنابراین ماده مغذی مورد نیاز برای رشد مو، ناخن، دندان، استخوان و عضله را تامین می کند.
در تولید اسید چرب لازم برای عملکرد سیستم عصبی نقش دارد.
سرشار از فیتونیوترینت است و باعث آرامش ذهن می شود.
ترکیب های متعدد ضد التهابی در آن، از خس خس سینه پیشگیری می کند.
ویتامین E موجود در آن، باعث تقویت سیستم ایمنی و سلامت پوست می شود.
فولایسن برای رشد مغز و ستون فقرات لازم است.
پتاسیم موجود در آن از بروز سکته پیشگیری می کند. برای حفظ فشار خون ضروری است. مانع از بروز اختلال کلیوی می شود.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از خراسان ؛ به گفته محققان دانشگاه هاروارد مصرف حداقل ۲ وعده برنج قهوه ای در هفته، خطر بروز بیماری دیابت را کاهش می دهد.
برنج قهوه ای ۱۴ درصد فیبر روزانه لازم را تامین می کند و در پیشگیری از سرطان کولون و سینه مفید است.
هر یک پیمانه برنج قهوه ای، ۸۸درصد نیاز روزانه بدن به منگنز را که نقش مهمی در مقابله با رادیکال های آزاد دارد، تامین می کند.
هر یک پیمانه برنج قهوه ای بیش از ۲۷ درصد نیاز بدن به سلنیم را تامین می کند. این ماده مغذی سلول های سرطانی را از بین می برد.
با مصرف این برنج، می توان وزن طبیعی بدن را حفظ کرد.
روغن موجود در آن، کلسترول مضر را ۷درصد کاهش می دهد و میزان کلسترول مفید را افزایش می دهد.
برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی عروقی مفید است. مصرف برنج قهوه ای، روند پیشرفت تصلب شرائین را کاهش می دهد.
خطر بروز سندروم متابولیک را که عامل خطر بروز دیابت نوع۲، بیماری قلبی و سکته است، کاهش می دهد.
مصرف غلات سبوس دار از جمله برنج قهوه ای همراه با ماهی، احتمال بروز آسم را در کودکان ۵۰درصد کاهش می دهد.
منیزیم موجود در آن برای حفظ سلامت استخوان مفید است.
ماده ای به نام «لیگنانز» که به وفور در آن موجود است، مانع از بروز سرطان سینه می شود.
منبع عالی فیبر غیرقابل حل است که از بروز سنگ صفرا در زنان جلوگیری می کند.
سرشار از ماده معدنی است؛ بنابراین ماده مغذی مورد نیاز برای رشد مو، ناخن، دندان، استخوان و عضله را تامین می کند.
در تولید اسید چرب لازم برای عملکرد سیستم عصبی نقش دارد.
سرشار از فیتونیوترینت است و باعث آرامش ذهن می شود.
ترکیب های متعدد ضد التهابی در آن، از خس خس سینه پیشگیری می کند.
ویتامین E موجود در آن، باعث تقویت سیستم ایمنی و سلامت پوست می شود.
فولایسن برای رشد مغز و ستون فقرات لازم است.
پتاسیم موجود در آن از بروز سکته پیشگیری می کند. برای حفظ فشار خون ضروری است. مانع از بروز اختلال کلیوی می شود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر