نگهداری بیش از یک ماه سبزیجات در فریزر موجب از دست دادن ویتامین های آن ها می شود


 ماهی را با سبزیجات و چاشنی ها بخارپز و یا با آب کم طبخ کنید؛

ماهی را با سبزیجات و چاشنی ها مانند رب نارنج، آلو، زرشک به صورت بخارپز و یا با آب کم طبخ کنید.
به گزارش وب دا، کارشناس مسئول واحد تغذیه مرکز بهداشت نیشابور ضمن بیان این مطلب گفت: حتی المقدور غذاها را به شکل تازه مصرف کنید و از مصرف غذاهای فریزری، به ویژه آنهایی که به مدت طولانی در فریزر نگهداری می شود اجتناب کنید.
لیلا شورورزی بیان داشت: سبزی ها را بیشتر از یک ماه در فریزر نگه ندارید چون بیشتر ویتامین های آن از دست می رود.
شورورزی اظهار داشت: توصیه می شود مصرف انواع کمپوت، کنسرو، نوشابه، آبمیوه و غذاهایی که در کارخانجات صنایع غذایی تهیه می شوند و حاوی مقادیر زیادی نمک، شکر یا روغن و بعضا نگهدارنده  های شیمیایی هستند از غذاهای خانگی وطبیعی استفاده شود.
وی افزود: اگر از غذاهایی که بیرون از منزل تهیه می شوند مایلید استفاده کنید، از مکان هایی این غذاهارا تهیه کنید که مطمئن هستید روغن مصرفی از نوع روغن جامد نیست وغذاهها کم نمک و کم چرب وبه روش بهداشتی تهیه شده است.
مسئول واحد تغذیه تاکید کرد: سرخ کردن ماهی که موجب جذب مقدار زیادی روغن به آن می شود تنها راه مصرف آن نیست و می توانید ماهی را همراه با سبزیجات و چاشنی هایی مانند : رب نارنج، آلو، زرشک، به صورت بخارپز ویا با آب کم طبخ کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر