
دکتر مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاراناظهار داشت: سرکه یکی از مواد غذایی است و به عنوان یک چاشنی خوب محسوب می شود.
وی تصریح کرد: به خصوص استفاده از سرکه به اندازه لازم و مناسب می تواند مصرف ما را از خوردن سسهای مایونز و سس های چرب بی نیاز کند و یک جایگزین مناسب بوده و می تواند آن را به سالاد اضافه کرد.
وی تصریح کرد: به خصوص استفاده از سرکه به اندازه لازم و مناسب می تواند مصرف ما را از خوردن سسهای مایونز و سس های چرب بی نیاز کند و یک جایگزین مناسب بوده و می تواند آن را به سالاد اضافه کرد.