
دکتر مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاراناظهار داشت: سرکه یکی از مواد غذایی است و به عنوان یک چاشنی خوب محسوب می شود.
وی تصریح کرد: به خصوص استفاده از سرکه به اندازه لازم و مناسب می تواند مصرف ما را از خوردن سسهای مایونز و سس های چرب بی نیاز کند و یک جایگزین مناسب بوده و می تواند آن را به سالاد اضافه کرد.
کیمیاگر گفت: سرکه دارای انواع متنوعی است مانند سرکه بالزامیک، سرکه سیب که می تواند به عنوان یک کمک کننده باشد و ما را از مصرف نمک بی نیاز کند.
این متخصص خاطر نشان کرد: مصرف سرکه و حتی سرکه سیب به هیچ وجه حتی به اندازه یک گرم ما را لاغر نمی کند و برخی افراد تصور غلط بر خاصیت لاغر کنندگی سرکه دارند.
وی گفت: مصرف سرکه به اندازه مناسب و متعارف مشکلی برای ما ایجاد نمی کند و معده ما اسید آن را خنثی خواهد کرد.
کیمیاگر متذکر شد: سرکه به عنوان یکی از نگهدارنده های خوب محسوب می شود./عط
وی تصریح کرد: به خصوص استفاده از سرکه به اندازه لازم و مناسب می تواند مصرف ما را از خوردن سسهای مایونز و سس های چرب بی نیاز کند و یک جایگزین مناسب بوده و می تواند آن را به سالاد اضافه کرد.
کیمیاگر گفت: سرکه دارای انواع متنوعی است مانند سرکه بالزامیک، سرکه سیب که می تواند به عنوان یک کمک کننده باشد و ما را از مصرف نمک بی نیاز کند.
این متخصص خاطر نشان کرد: مصرف سرکه و حتی سرکه سیب به هیچ وجه حتی به اندازه یک گرم ما را لاغر نمی کند و برخی افراد تصور غلط بر خاصیت لاغر کنندگی سرکه دارند.
وی گفت: مصرف سرکه به اندازه مناسب و متعارف مشکلی برای ما ایجاد نمی کند و معده ما اسید آن را خنثی خواهد کرد.
کیمیاگر متذکر شد: سرکه به عنوان یکی از نگهدارنده های خوب محسوب می شود./عط
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر