مصرف ترشیجات و گوشت‌های فاسد در ابتلا به سرطان پانكراس موثر است

8-236.jpg
یک جراحی عمومی اظهار کرد: سرطان پانکراس در سنین بالا متداول بوده اما این سرطان به تازگی در سنین 30 تا 40 سالگی شیوع بیشتری پیدا کرده است.
دکتر محمد علی افسری در گفت وگو با خبرنگار ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: عوامل محیطی و ارثی می‌توانند زمینه‌های لازم را برای ایجاد سرطان پانکراس فراهم کنند، اما تاکنون مشخص نشده است که کدام عامل تاثیر بیشتری دارد و نقش مهمتری را ایفا می‌کنند.
این فوق تخصص جراحی قفسه سینه و ریه در خصوص شیوع بالای این بیماری اظهار داشت: در میان بیماری‌ها و سرطان‌هایی که در دستگاه گوارشی وجود دارد، سرطان پانکراس شیوع بیشتری دارد.

توصيه هاي سازمان بهداشت جهاني درباره ايمني مواد غذايي پنج شرط غذاي سالم‌


غذا در زندگي هر انساني مهم است و مانند چاقوي دو لبه عمل مي‌كند زيرا هم مي‌تواند در حفظ سلامت موثر باشد و هم زمينه بروز بيماري‌هاي مختلف را فراهم مي‌كند...
از اين رو، داشتن يک رژيم غذايي مناسب براي تامين نيازهاي بدن اهميت زيادي دارد اما ايمني موادغذايي نيز جنبه ديگر تغذيه سالم است زيرا اگر خوراكي‌هاي مغذي در مراحل مختلف خريد، آماده‌سازي، پخت و نگهداري آلوده شوند، ديگر ارزشي نخواهند داشت بنابراين توجه به 5 نکته که در پوستر اين شماره به آنها اشاره مي‌کنيم، مهم است.
از آب و مواد غذايي سالم استفاده کنيد. از آب سالم براي طبخ غذا استفاده و مواد غذايي تازه و سالم را براي اين منظور انتخاب کنيد. در ضمن، مواد غذايي فراوري شده را انتخاب کنيد؛ مثلا به جاي شير فله‌اي، شير پاستوريزه در غذايتان بريزيد.

ترس، مهمترین دلیل بدغذایی در کودکان

BABY_001007.jpg
کارشناس و مشاوره علوم تغذیه و رژیم درمانی گفت: مهمترین دلیل بدغذایی در کودکان، ترس و نگرانی از دعوا کردن، اصرار پدر و مادر برای خوردن غذایی خاص و نگرانی از خراب کاری در حین غذا خوردن است.
"سمیه صمدی" در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه مازندران، توضيح داد: بدغذایی یکی از مهمترین مشکلاتی است که والدین با آن روبرو هستند، مساله‌ای که در سنین پیش از دبستان، به ویژه در بين کودکان دو تا پنج سال بیشتر دیده می‌شود.
وی ادامه داد: باید توجه داشت که نیاز به انرژی در سنین مختلف براي رشد کودکان بسیار متفاوت است، به طوری که در سال‌های اول زندگی، با توجه به رشد سریع، میزان نیاز به انرژي بیشتر است و بنابراین مصرف مواد غذایی توسط کودک افزایش می‌یابد.

تاثیر غذا برجسم و روح

جام جم آنلاين: غذا مانند دارويي است كه بر جسم و روح‌ ما اثر مي‌گذارد. طبق نظريه زيست‌شناسان در انستيتو تكنولوژي ماساچوست بوستون، هيدرات‌هاي كربن مشتق از سبوس‌ها، توليد سروتونين (ماده شيميايي كه در بدن توليد مي‌شود و ضدافسردگي است)‌ را تحريك كرده و باعث افزايش تمركز حواس و بهبود خواب مي‌شود. بنابراين خوردن اين هيدروكربن‌ها در شب مناسب‌تر است.
در نقطه مقابل از آنجا كه دوپامين، نور آدرنالين و نوراپي نفرين در پي مصرف فرآورده‌هايي كه حاوي مقدار زيادي پروتئين حيواني (گوشت و ماهي)‌ هستند افزايش ‌مي‌يابد.

سواد تغذیه ای در سلامت حائز اهمیت است



 دکتر مصداقی نیا معاون بهداشت وزیر بهداشت و عضو شورای عالی انستیتو تغذیه در مراسم پنجاهمین سالگرد تاسیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور که در دانشکده تغذیه دانشگاه شهید بهشتی برگزار شده بود افزود: علم تغذیه در ایران جایگاه رفیعی دارد و در 50 سال اخیر به دنبال یک تفکر استراتژیک انستیتو تغذیه به راه اندازی کرده و این نشان دهنده وجود تفکری صحیح درباره مباحث مربوط به سلامت و به ویژه تغذیه در کشور ما است.

 وی با بیان اینکه انستیتو تغذیه مثل سایر تشکیلات علمی کشور پیشرفت ها و توقف هایی داشته تصریح کرد: امروز این انستیتو در فاز پیشرفت است و به دلیل اهمیت موضوع هم اکنون می بینیم که دانشگاه های دیگر همچون دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده تغذیه را تشکیل داده است.

آواکادو -شکلات تلخ - ماهی - زیتون - کره بادام زمینی

آشنایی با 5 چربی مفید برای بدن
آشنایی با 5 چربی مفید برای بدن

با مصرف این چربی‌های مفید، نه تنها به سلامت قلب خود کمک کرده بلکه به وزن مناسب نیز خواهید رسید.
آووکادو 

آووکادو

هر آووکادو به اندازه یک چیز برگر دوبل (فست فود) دارای چربی است اما چربی موجود در این میوه از نوع غیر اشباع بوده و مصرف آن نه تنها ضرری برای بدن نداشته بلکه دارای خواص مفیدی نیز است. با اضافه کردن آووکادو به رژیم غذایی خود، می‌توانید به راحتی کلسترول بد و دیگر چربی‌های ناسالم خون را کاهش دهید.

احتیاط کنید در مصرف مکمل‌ها

احتیاط کنید در مصرف مکمل‌هاکارشناسان علوم پزشکی آلمان در مقاله جدیدی تاکید کردند که مصرف مواد غذایی غنی از املاح معدنی و ویتامین‌های ضروری برای تامین نیاز بدن، بسیار بهتر و بی خطرتر از مصرف مکمل‌های حاوی این ویتامین‌ها است چون در برخی موارد این مکمل‌ها می‌توانند آسیب‌های جدی به بدن وارد کنند
به گزارش ایسنا، این کارشناسان در یک مطالعه جدید متوجه شدند که مصرف برخی از داروهای مکمل کلسیم می‌تواند احتمال ابتلا به حمله قلبی را در بعضی از مصرف کنندگان این مکمل‌ها بیش از حد معمول افزایش دهد. مکمل‌های کلسیم معمولا برای تقویت استخوانها و پیشگیری از شکستگی‌های استخوانی در بیماران سالمند تجویز می‌شوند.

ديابتي‌ها درخوردن ميوه‌هاي بهار و تابستاني افراط نكنند

208-1.jpg
رييس انجمن ديابت گفت: ديابتي‌ها در خوردن ميوه‌هاي بهاري و تابستاني افراط نكنند و اگر بر اساس رژيم غذايي تجويز شده براي آنان، اين ميوه‌ها را مصرف كنند، دچار افزايش قند خون نمي‌شوند.
دكتر اسدالله رجب در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس «سلامت» ايسنا، افزود: مصرف ميوه‌ها در فصل بهار و تابستان افزايش مي‌يابد. لازم است ديابتي‌ها به دفعات قند خون خود را كنترل كنند بويژه مبتلايان به ديابت كه انسولين تزريق مي‌كنند بايد در ابتداي هر فصل به پزشك خود مراجعه كنند تا شيوه درمان آنان به تناسب روش زندگيشان تنظيم شود.

چطور بدون رژیم وزن خود را کاهش دهیم



اگر شما هم جزو افرادي هستيد كه انگيزه يا وقت كافي براي دنبال كردن يك رژيم غذايي سخت لاغري و يا شركت كردن در كلاس‌هاي ورزشي را نداريد در اين مقاله خبرهاي خوبي برايتان داريم.

آفتاب:  هرچند رژيم‌هاي غذايي لاغري بسياري وجود دارند كه ممكن است بتوانند به شما كمك كنند وزنتان را كم كنيد اما اين برنامه‌هاي غذايي در عين حال احساس شديد گرسنگي را به همراه دارند و ولع خوردن را پس از مدتي افزايش مي‌دهند. 

اگر شما هم جزو افرادي هستيد كه انگيزه يا وقت كافي براي دنبال كردن يك رژيم غذايي سخت لاغري و يا شركت كردن در كلاس‌هاي ورزشي را نداريد در اين مقاله خبرهاي خوبي برايتان داريم. 

آيا مصرف سركه براي كاهش وزن توصيه مي شود؟


مصرف سرکه حتی سرکه سیب به هیچ وجه ما را به اندازه یک گرم هم لاغر نمی کند اما سرکه یک چاشنی خوب محسوب می شود.
دکتر مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاراناظهار داشت: سرکه یکی از مواد غذایی است و به عنوان یک چاشنی خوب محسوب می شود.

وی تصریح کرد: به خصوص استفاده از سرکه به اندازه لازم و مناسب می تواند مصرف ما را از خوردن سسهای مایونز و سس های چرب بی نیاز کند و یک جایگزین مناسب بوده و می تواند آن را به سالاد اضافه کرد.