با نوشيدن چاي خود را در برابر ديابت واكسينه كنيد

46-10.jpg
گروهي از پزشكان آلماني ادعا كرده‌اند كه بهترين و موثرترين شيوه براي كاهش خطر ابتلا به ديابت نوشيدن حداقل چهار فنجان چاي در روز است.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، اين پزشكان عادت‌هاي نوشيدن چاي را در بيش از 12 هزار بيمار مبتلا به ديابت نوع دوم در سراسر اروپا، ارزيابي كرده و دريافتند كه نوشيدن حداقل چهار فنجان چاي در روز خطر پيشرفت ديابت را در اين بيماران تا 20 درصد كاهش داد كه اين ميزان، براي مبتلايان به ديابت رقم قابل ملاحظه‌اي است.
به نوشته روزنامه ديلي ميل، اين پزشكان تاكيد كردن مزاياي نوشيدن چاي در پيشگيري از ديابت فقط شامل حال افرادي مي‌شود كه عادت به نوشيدن چاي زياد در طول روز دارد اما در افرادي كه كمتر از سه فنجان در روز چاي مي‌نوشند، تاثيري ندارد.
"كريستين هردر" متخصص اصلي در اين آزمايشات در مركز مطالعات ديابت ليبنيز در دانشگاه آلماني "هنريش هين" خاطرنشان كرد: چاقي يك فاكتور خطرزاي اصلي در بروز ديابت نوع دوم است اما عوامل رژيمي نيز در اين زمينه نقش مهمي دارند كه يكي از اين عوامل مصرف چاي است.
وي تشريح كرد: چاي با تاثيرگذاري روي هضم گلوكز، جذب گلوكز و حفاظت از سلول‌هاي بتا در برابر مولكول‌هاي راديكال آزاد، خطر بروز ديابت نوع دوم را كاهش مي‌دهد.

بهترين منابع غذايي براي تامين پروتئين مورد نياز بدن

02.png
پروتئین‌ها یکی از منابع اصلی غذايي و از مهمترین عوامل تشکیل دهنده ساختار بدن محسوب مي‌شوند.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، متخصصان تغذيه و سلامت تاكيد دارند كه مصرف منابع غذايي پروتئيني برای کنترل سوخت و ساز و فرآيندهاي حیاتی بدن، لازم و ضروری است. امروزه با تاکید متخصصان رژیم‌های غذایی بر خوردن غذاهای کم چرب و کم کالری، پروتئین که یکی از عناصر موثر در تعيين وزن بدن اما درعين حال از منابع اصلي تغذيه‌اي است از رژیم غذایی افراد حذف شده و یا مصرف آن به حداقل رسیده است.
مطالعات نشان می‌دهند که کاهش یا عدم مصرف غذاهای پروتئین دار، منجر به پرخوری و اضافه وزن می شود. علاوه بر این، مصرف پروتئین برای رشد و ترمیم عضلات بدن ضروری است.
سايت اينترنتي هلت آليشزنس در مقاله جديد در اين باره آورده است اگر قصد داريد یک برنامه غذایی سالم را دنبال كنيد در نظر داشته باشيد كه 10 تا 35 درصد از غذاي دريافتي روزانه‌تان را بايد پروتئين‌ها تشكيل دهند.

ازمصرف عسل تايکسالگي خودداري شود/غذاهاي مانده را يكبار بيشتر گرم نكنيد

1-1.gif
يك متخصص مسموميت‌ها توصيه كرد: غذاهاي مانده در يخچال را يک بار بيشتر گرم نکنيد و اگر در اين مرحله چيزي از غذا باقي ماند آن را ديگر مصرف نکنيد.
دكتر سيد نادر مصطفوي يزدي در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه يزد، در خصوص مسموميت ناشي از کنسروها گفت: در مجموع 7 نوع سم بوتوليسم داريم كه سه نوع آن در انسان بيشتر بيماري زا است و انواع بيماري از جهت نحوه ايجاد آن شامل بوتوليسم نوزادي، مسموميت غذايي و بوتوليسم زخم است.
وي اظهار داشت: کلستريديوم بوتولينوم يك ميکروب ميله‌اي شكل (باسيل) است و زماني كه در محيط داراي پروتئين با PH مناسب مانند کنسروها يا غذاهاي مانده قرار گيرد، شروع به رشد مي‌كند و مواد دفعي آن همان سم بوتولونيوم است.

استفاده از غذاهاي فوري آلوده موجب اسهال و استفراغ مي‌شود

24-163.jpg
يك فوق تخصص گوارش و كبد با بيان اينكه بسته به نوع غذاي مصرفي ممكن است ميكروب‌هاي متفاوتي به بدن فرد وارد شود، اظهار كرد: اگر فردي همبرگر يا سايرغذاهاي فوري آلوده به ميكروب «اي كولاي» را مصرف كند، ممكن است دچار عفونت يا خونريزي روده شود.
دكتر شهرام آگاه در گفت وگو با خبرنگار سرويس «سلامت» ايسنا، افزود: عفونت ناشي از ميكروب «اي كولاي» با علايمي مانند تهوع، استفراغ، اسهال و درد شكم همراه است. گاهي اوقات نيز بيمار دچار خونريزي از روده مي‌شود كه علامت آن دفع خون روشن همراه با مدفوع است.

خواص دارویی بالنگ

بالنگ در كتب طب سنتی با نام « اترج كبیر » آمده است. میوه آن را به فارسی بالنگ گویند و از نظر گیاه شناسی واریته از باد رنگ است.

این درختچه دارای میوه های زشتی است كه گاهی به وزن یك كیلو گرم نیز می رسد. نوع دیگری از بالنگ را به فارسی « بادرنگ » می نامند و در كتب طب سنتی با نام های بادرنج، باذرنج و اترج صغیر آمده است.

بالنگ درختچه ای است به شكل غیر منظم، برگ آن با كمی اختلاف شبیه سایر مركبات ولی میوه آن به كلی متفاوت و نوع كبیر آن در ابعاد یك خربزه كوچك است. شكل آن دراز از یك طرف متصل به شاخه كمی پهن و از طرف دیگر به نوك باركی ختم می شود.

پوست آن به رنگ زرد طلایی خیلی ضخیم، موج دار و دارای برآمدگی هایی مانند تاول درشت است. قسمت عمده میوه را با پوست زرد و گوشت سفید داخل پوست را گرفته و تقریباً جایی برای پولپ ترش غیر خوراكی وسط آن باقی نگذارده است. گل آن سفید می باشد.

خواص طبی بامیه

بامیه گیاهی است گرم‌سیری که در نقاط سرد، کم‌رشد و کم‌محصول می‌شود. گیاه دارای ساقه راست، پوشیده از تار و ارتفاع ۵/. تا ۱ متر ( گاهی ۲ متر) است. برگهائی به شکل قلب تخم فرعی مرکب از ۵-۳ لوب و گلهایی منفرد درکناره برگها دارد. رنگ گلبرگهای آن زرد ولی در قسمت وسط قرمز رنگ است. میوه هرمی شکل، دراز و محتوی دانه‌های پوشیده از تار دارد.

خواص درمانی:
بامیه از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است.
  1. یامیه یک سبزی لذیذ و مقوی است.
  2. جوشانده ی بامیه تقویت کننده و نرم کننده ی پوست است.
  3. بامیه ادرارآور است.
  4. بامیه درمان کننده ی سوزش و درد در مجاری ادرار است.

3 خاصیت فوق‌العاده‌ی آب آلبالو

آب آلبالو خطر بیماری‌های قلبی عروقی را در مبتلایان به دیابت کاهش می‌دهد. نوشیدن این آب‌میوه، درد عضلانی ناشی از ورزش را کاهش می‌دهد و همچنین نوشیدن آن در صبح به خواب بهتر در شب کمک می‌کند.


آب آلبالو 1- آب آلبالو خطر بیماری‌های قلبی عروقی را در مبتلایان به دیابت کاهش می‌دهد

نتایج یک مطالعه نشان داده است «آنتوسیانین» موجود در آب آلبالو به کاهش عوامل خطر بیماری‌های قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم کمک می‌کند.
این مطالعه جهت بررسی تأثیر مصرف آب آلبالو به عنوان یک منبع غنی از آنتوسیانین‌ها بر سطح چربی‌ها و فشار خون در بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم توسط گروهی از متخصصان دانشگاه میشیگان انجام شده است.
به گفته پزشکان، خطر بیماری‌های قلبی عروقی در مبتلایان به دیابت بالا است از این رو دست‌یابی به سطوح مناسب چربی‌های خون در این بیماران از اهمیت خاصی برخوردار است. تغذیه و از جمله مصرف آنتوسیانین‌ها، نقش مهمی در کاهش خطر بیماری‌های قلبی و فشار خون دارد.

آشنایی با خواص آلبالو

آلبالو یا به قول فرنگی‌ها همان گیلاس ترش (sour Cherry) از میوه‌های فصل تابستان است
که هم به صورت خام به عنوان میوه، مورد استفاده قرار می‌گیرد و هم از آن در غذاها، دسرها و شیرینی‌های مختلف فصل استفاده می‌کنند. البته از مربا و شربت خوشمزه آن نیز نمی‌توان به‌راحتی گذشت؛ به خصوص اینکه شربت آلبالو خاصیت عطش‌زدایی نیز دارد.
درضمن، بعضی‌ها برای رفع تشنگی، آب آلبالو را به شربت آن ترجیح می‌دهند. از طرف دیگر، این میوه طبیعتی سرد دارد؛ بنابراین خوردن آن به افراد گرم‌مزاج توصیه می‌شود. به‌طورکلی آلبالو، سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی گوناگونی به خصوص ویتامین C و مقداری سدیم، منیزیم، پتاسیم، مس و روی است.

خواص فوق‌العاده‌ی آب انار

آب انارآب انار برای پیشگیری از سرطان مفید است، سلامت قلب را بهبود می‌بخشد و حتی می‌تواند توان جنسی را تقویت کند.


از نظر طب قدیم ایران میوه انار سرد، تر و قابض است. آب انار سرد و تر است. پوست انار نیز سرد و خشک و بسیار قابض است.
آب انار خون ساز است و خون را تصفیه می‌کند و برای سالمندان بهترین دارو برای تقویت کلیه است. رنگ صورت را شاداب می‌کند و شادی بخش و مفرح است. صدا را باز کرده و گرفتگی صدا را برطرف می‌کند. برای افزایش وزن مصرف انار مفید است و آب انار مقوی قلب و معده است.

آب انار راهکاری خوشمزه برای کاهش استرس

متخصصان انگلیسی در یک بررسی جدید دریافته‌اند که نوشیدن روزانه آب انار می‌تواند با پایین آوردن فشار خون و کاهش میزان هورمون استرس، تنش‌ها و استرس‌های کارمندان را در محل کار کمتر کند.
متخصصان دانشگاه کوئین مارگات در ادینبورگ با انجام آزمایشاتی، تأثیر فیزیولوژیکی مصرف روزانه نیم لیتر آب انار را طی یک دوره دو هفته‌ای مورد ارزیابی قرار دادند.
آن‌ها دریافتند تمام 60 نفری که داوطلبانه در این آزمایش شرکت کرده بودند و در محیط‌های کاری مختلف مشغول به کار بودند، پس از نوشیدن این آب میوه اشتیاق بیشتری پیدا کردند و کمتر دچار استرس و آشفتگی می‌شدند.
به گزارش روزنامه تلگراف، مطالعات بسیاری تاکنون نشان داده است که آب انار مزایای بسیاری برای سلامتی دارد و انجام مطالعات بیشتر برای شناسایی خواص مفید این میوه ضروری است.

خواص آب انار

تاثیر آب انار در دفع سموم بدن
مصرف آب انار در از بین بردن رادیکال‌های آزاد سمی در بدن موثر است.
در میان آب میوه‌ها، بیشترین ظرفیت آنتی اکسیدانی برای مهار یا خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد مربوط به آب انار به میزان 96 درصد است.
تحقیقات نشان می‌دهد آب انار در جلوگیری از تخریب گلبول‌های قرمز خون یا در اصطلاح همولیز نیز موثر است، همچنین آب انار آثار سودمندی در تقویت دستگاه دفاع آنتی اکسیدانی بدن دارد.
آمارها نشان می‌دهد مصرف مناسب غذاها یا نوشیدنی‌های غنی از ترکیبات آنتی اکسیدان میزان ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها از جمله بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌دهد.

منبع : www.mscenter.ir