افراد چاق در برابر ابتلا به نوعي خاص از سرطان، مصونيت بيشتري دارند

مطالعات علمي پژوهشگران نشان مي دهد، اگرچه بطور عمومي چاقي براي سلامتي افراد ممکن است زيان آور باشد اما به نظر مي رسد افراد چاق در برابر ابتلا به نوعي خاص از سرطان، مصونيت بيشتري دارند.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران ،تازه ترين تحقيقات پزشکي که در نشريه "کلينيکال آنکولوژي" منتشر شده است ، به بررسي چگونگي شکل تهاجمي نوعي بيماري سرطان غدد لنفاوي به نام« سلول بزرگ لنفاوي بي» ( دي.ال.بي.سي.ال)  پرداخته است.
اين بيماري شامل بخش وسيعي از سرطانهايي است که بر روي سيستم سلولهاي لنفاوي که بخشي از سيستم ايمن سازي بدن به شمار مي رود،  تاثير مي گذارد و از جمله شايع ترين آنهاست.
اين درحالي است که برخي از پژوهش ها نشان مي دهد چاقي مفرط نيز از عواملي است که مي تواند به رشد و گسترش( دي. ال. بي.سي.ال) در بدن اينگونه افراد کمک کند.

تاثیر عصاره الکلی بلوط در درمان زخم معده

تاثیر عصاره های الکلی بلوط و خیموک بر درمان زخم معده در موش صحرایی توسط پژوهشگران کشورمان بررسی شد.
مهدی امیر محدی مبتکر طرح بررسی تاثیر عصاره های الکلی بلوط و خیموک بر درمان زخم معده در موش صحرایی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: از آنجایی که داروهای شیمیایی در درمان زخم معده دارای عوارض جانبی هستند لزوم استفاده از گیاهان دارویی با عوارض کمتر وجود دارد.

چرا برخي از افراد نسبت به مصرف برخي سبزيجات حساسيت دارند؟

برخی افراد نسبت به برخی میوه ها و سبزیجات دارای دانه های ریز حساسیت دارند.
دکتر مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه در گفتگو باخبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران عنوان کرد: برخی افراد نسبت به سبزیجات و میوه های که دانه های ریز دارند دچار حساسیت و آلرژی می شوند.
وی گفت: به عنوان مثال می توان به توت فرنگی، بادمجان و گوجه فرنگی اشاره کرد.
کیمیاگر خاطر نشان کرد: علت این حساسیت به این نوع میوه ها و سبزیجات این است که بدن بر ضد این مواد، آنتی بادی ترشح می کند.
کیمیاگر متذکر شد: این گونه افراد بهتر است از مصرف این نوع میوه ها و سبزیجات که دانه های ریز دارند احتراز کرده و آن را مصرف نکنند.

نسخه دردهايتان را با خوردن پياز بپيچيد

اگر مي خواهيد با خواص درماني پياز آشنا شويد اين مطالب را بخوانيد.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگارانمرتضی صفوی متخصص تغذيه افزود: پیاز به دلیل داشتن ویتامین‌های گروه B آرام‌بخش است و به دلیل داشتنویتامین‌ C اثر ضد التهابی دارد.

وی گفت: مصرف پیاز برای افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی بسیار مفید است و در افرادی كه احتمال بروز بیماری‌های قلبی و عروقی زیاد است مثل سالمندان و میانسالان اگر نصف پیاز را در روز مصرف كنند، 20 تا 30درصد كلسترول بد خون كاهش پیدا می‌كند و كلسترول خوب خون را افزایش می‌دهد.

مصرف داروهاي كاهش‌دهنده كلسترول با افزايش احساس خستگي مرتبط است

استاتين‌ها كه داروهاي پايين‌ آورنده كلسترول بد هستند طبق شواهد پزشكي تاييد شده در پيشگيري از شمار زيادي از موارد حمله قلبي در بزرگسالان،‌ نقش چشمگيري دارند.
 امروزه بيش از 20 ميليون نفر از بزرگسالان آمريكايي روزانه از استاتين‌ها مصرف مي‌كنند و اين دارو جزو پرفروش‌ترين داروها از زمان توليد آن در سراسر دنيا بوده است.
اين در حالي است كه اخيرا در يك مطالعه جديد متخصصان متوجه شده بودند گاهي اوقات اين داروها مي‌توانند با بروز مشكلات ذهني نظير گيجي يا ضعف حافظه مرتبط باشند. علاوه بر اين يك آزمايش جديد ديگر نيز نشان داده است كه مصرف استاتين‌ها با بروز احساس خستگي بيشتر مرتبط است.

کدو مسمایی؛ پرخاصيت اما مظلوم!

32-138.jpg
«کدو مسمایی‌»؛ همان‌طور که از نامش پیداست، کدو مسمایی از خانوادۀ کدوهاست. حالا می‌خواهیم بیشتر در مورد این مادۀ خوراکی بدانیم.
- کدو مسمایی، میوه است یا سبزی؟
کدو مسمایی یک میوه است و هنگام کشت، از گل تبدیل به میوه می‌شود. گل های ماده و نر، هر دو بر روی یک گیاه وجود دارند، اما گل‌های نر گاهی اوقات غایب یا ناکافی هستند. در این میان، زنبورها، این مأموران جابه‌جایی گرده‌ها، نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کنند.

با تغذیه صحیح با ریزگردها مقابله کنید

AliKaveh-AH-2.jpg
یکی از راههای مقابله با عوارض ناشی از ورود ریزگردها توجه ویژه به الگوی تغذیه صحیح است.
به گزارش ايسنا به نقل از سايت عصر ايران، ورود و تداوم حضور ریزگردها در کشور و تاثیر آن بر سلامت انسان یکی از دغدغه‌های نظام سلامت است، چرا که ادامه این روند تهدیدی برای سلامتی انسان به شمار می‌رود.
یکی از راههای مقابله با عوارض ناشی از ورود ریزگردها توجه ویژه به الگوی تغذیه صحیح است.

عدم آگاهي از تکنیک صحیح غذا خوردن از مشكلات افراد چاق است

5-212.jpg
یک متخصص تغذیه معتقد است: با اصلاح عادت‌های غذایی و یادگیری شیوه غذا خوردن صحیح و پرهیز از تند تند غذا خوردن، عادت غذا خوردن چاق کننده به عادت غذا خوردن سالم و لاغر کننده تبدیل می‌شود.
ذات الله عاصمی در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در آران و بیدگل، مشکل اصلی افراد چاق را ندانستن شیوه صحیح غذاخوردن دانست و گفت: مکانیسم کنترل اشتها از جمله عوامل مهمی است که به عنوان عامل زمینه ساز چاقی در کودکان و بزرگسالان مطرح است.
وی افزود: افزایش زمان غذا خوردن، خوردن غذاهای پرحجم مانند سبزیجات و میوه‌ها و کنترل معده از جمله عوامل مکانیسم کنترل کوتاه مدت اشتها در افراد است.

كاهش خودسرانه وزن باعث افت قند خون ديابتي‌ها مي‌شود

222-7.jpg
رييس انجمن ديابت گفت: كاهش خودسرانه وزن باعث افت قند خون ديابتي‌ها مي‌شود، بنابراين لازم است مبتلايان به ديابت زير نظر پزشك اقدام به كاهش وزن كنند.
دكتر اسدالله رجب در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس «سلامت» ايسنا، افزود: بيماران ديابتي دارو مصرف مي‌كنند در نتيجه ممكن است كاهش خودسرانه وزن باعث كاهش قند خون آنان شود و اين بيماران براي افزايش قند خون، مواد غذايي مصرف كنند در نتيجه چاق‌تر شوند.

هندوانه و خربزه را قبل از برش، حتما بشویید


سالیانه تقریبا یک و نیم میلیون مورد مسمومیت غذایی و یا ناراحتی‌های گوارشی در اثر فاسد بودن غذا گزارش می‌شود که از این تعداد دست کم 6500 نفر باید در بیمارستان بستری شده و متاسفانه 100 مورد از آن‌ها هم  منجر به مرگ می‌شود.

به گزارش وب دا، کارشناس مواد غذايي دانشگاه علوم پزشكي ياسوج با بیان اینکه در تهیه غذاهای پیک‌نیکی باید رعایت بهداشت را جدی گرفت، افزود: دست‌ها ناقل طبیعی باکتری‌های بیماری‌زا هستند و باید قبل و بعد از صرف غذا، دست‌ها را با آب و صابون شست، لابه لای انگشتان، زیر ناخن‌ها و ساعد را حداقل به مدت 20 ثانیه خوب شست‌وشو داده و با دستمال کاغذی آن‌ها را خشک کرد.