گزنه تصفیه کننده خون و خون ساز است



سلامت نیوز :گزنه تصفیه کننده خون است. در ایتالیا از برگ‌های جوان و بهاره گزنه با نودل غذای خوشمزه‌ای تهیه می‌کنند. در شمال ایران و بعضی شهرها، تهیه آش در بهار متداول است. با قرار دادن برگ‌ها در آب گرم خاصیت گزش و سوزنده آن از بین می‌رود.

گزنه کلروفیل زیاد، ویتامین، مینرال ها، آنزیم‌های زیاد، مواد تلخه و مواد دباغی دارد. برگ‌ها غنی از آهن و دو برابر اسفناج و 5 برابر بیشتر کلسیم دارد و اخیراً ثابت شده که 6 برابر اسفناج ویتامین دارد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از برنا ؛از گیاهان دارویی مطرح شده برای افراد رماتیسمی، آرتروز و آرتریت و نقرس است کسانی که دچار کمبود خون هستند، آهن موجود در گزنه خونساز است گزنه آب مانده و جمع شده در اندام ها را برطرف می کند. برای کنترل غده پروستات بسیار موثر است از اسفناج و برگ های جوان گزنه با سیر و پیاز می توان برانی خوشمزه تهیه کرد. به صورت دم کرده یک قاشق مرباخوری از پودر را در لیوان ریخته، آبجوش اضافه کنید بهم زده و دو نوبت در روز بنوشید.

گل گاوزبان تقویت کننده قلب و نشاط آور است


  گل گاوزبان موجب تقویت قلب و روان آدمی می‌شود. برگ‌های زبر و خشن و گل‌های آبی رنگ و زیبا به نام گل گاوزبان در اکثر خانواده‌های ایرانی جایگاه خود را به‌عنوان دم کرده گاوزبان با سنبل الطیب و لیموعمانی و یکی دو عدد عناب دارد، اما از برگ گل گاوزبان نیز سالاد بسیار خوشمزه و مفید می‌توان تهیه کرد که در میان ما ایرانی‌ها متداول نیست.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از برنا ؛ گاوزبان نشاط آور، ضدترس و به انسان شجاعت می‌دهد. غنی از اسانس‌ها، مینرال‌ها، ساپونین، مواد موسیلاژ یا لعاب دارد به‌ویژه غنی از اسید سیلیسیک است. در مژک‌های برگ عنصر سیلیس قرار دارد. این گیاه دستگاه گوارش و غدد هورمونی را تحریک و راه اندازی می‌کند. به‌علت وجود عنصر سیلیس برای مو، ناخن و سیستم مغزی بسیار مفید است. برگ‌های کوچک و ظریف را کنده برای تهیه خیارشور مصرف می‌کنند. از گل‌های تازه و برگ ریز آن روی سالاد می‌توان استفاده کرد. مژک‌های برگ‌های خشن را نمی‌توان خورد.



با استفاده از این گیاهان سلامتی را به خانه خود بیاورید

ا آمدن فصل نو، علاوه‌بر افزایش زیبایی طبیعت، سفره‌ غذاها هم خوش آب و رنگ‌تر و با نشاط‌تر می‌شوند
برترین مجله اینترنتی ایران


برترین ها: یكی از خواص انكارناپذیر بهار این  است كه با آمدنش سبزی‌ها، دانه‌ها و گیاهان شفابخش و مفید خود را به سفره‌های غذای ما هدیه می‌كند. گیاهانی كه با گنجاندن آن‌ها در برنامه غذایی روزانه در روزهای بهاری می‌توان همراه با شادابی و نشاط طبیعت، تندرستی و نشاط درونی را نیز در جسم و جان خود احساس كنید. برخی از این گیاهان دارویی فصل بهار را با هم مرور می‌كنیم؛ گیاهانی كه با گنجاندن آن‌ها در وعده‌های غذایی خود می‌توانید سلامت را به اعضای خانواده‌تان هدیه كنید.


با خوردن سیب عضلات بدنتان را تقویت کنید

اگر سن تان بالا رفته خوردن این میوه را فراموش نکنید.
شادی فیاضی، کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو باخبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران عنوان کرد: افرادی که هر روز سیب می خورند نه تنها با این کار خود را از پزشک دور نگه می دارند بلکه قدرت عضلات آنها افزایش پیدا کرده و چربی کمتری در بدنشان ذخیره می شود.

وی در ادامه مطلب خود افزود: تحقیقات نشان داده است ماده ای بنام اسید اورسولیک در سیب وجود دارد که به حفظ تناسب اندام انسان و کاهش وزن کمک زیادی می کند.

شير نارگیل نوشیدنی معجزه گر نیست

22-260.jpg
یک متخصص رژیم درمانی در آمریکا معتقد است شير نارگیل تنها دارای دو ماده معدنی سدیم و پتاسیم است که به توازن مایعات بدن کمک می‌کند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، به نقل از خبرگزاری یونایتد پرس، اندرو جیانکولی از آکادمی تغذیه و رژیم درمانی می‌گوید: هرچند نارگیل حاوی این دو ماده معدنی است، اما هیچ گونه ترکیب معجزه آسایی در آن وجود ندارد.
شير نارگیل از نارگیل تازه و نارس بدست می آید و الکترولیتهای مورد نیاز بدن را فراهم کرده و منجر به بازآفرینی مواد از دست رفته بدن در زمان بیماری می شود.
شير نارگیل همان مایعی است که در زمان رسیدن نارگیل تبدیل به مايعي سفید رنگ می‌شود.
متخصصان تاکید دارند برای افرادی که تنها یک ساعت در روز ورزش می کنند نیازی به جبران الکترولیتهای از دسته رفته بدن از طریق خوردن مایعات نیست و تنها چیزی که آنها نياز دارند نوشیدن آب برای جبران آب از دست رفته بدن است.

مصرف زنجبيل در پروتئين‌سازي و رشد موثر است

2222222.jpg
يك كارشناس تغذيه در يزد گفت: زنجبيل داراي اسيد آمينه شاخه‌دار بالا بوده كه در پروتئين سازي و رشد موثر است.
"يوسف نقيايي" در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه يزد، گفت: زنجبيل در دسته ادويه جات قرار مي‌گيرد و به صورت تازه و آسياب شده مصرف مي‌شود و نوع تازه آن مقدار كمي يعني حدود 70 كالري انرژي دارد در حالي كه نوع آسياب شده زنجبيل 330 كيلوكالري انرژي دارد كه بيشتر به خاطر وجود نشاسته موجود در ريشه زنجبيل است.

چند توصيه براي دريافت كلسيم بيشتر از رژيم غذايي روزانه


93[1].jpg
كارشناسان تغذيه و سلامت معتقدند كه با چند اقدام ساده اما موثر مي‌توان از رژيم غذايي روزانه مقادير كافي و مناسبي از كلسيم را دريافت كرد كه براي حفاظت و استحكام دندانها و استخوانهاي بدن ضروري است.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، كارشناسان آكادمي تغذيه و رژيم غذايي در آمريكا پيشنهاد مي‌كنند كه با رعايت چند توصيه تغذيه‌اي كه در اين مقاله مطرح شده مي‌توانيد بالاترين ميزان كلسيم مورد نياز بدن خود را بدون نياز به مصرف چربي زياد دريافت كنيد.

مبتلايان به نارسايي مزمن كليه دچار فقر آهن مي‌شوند

29-126.jpg
دبير اجرايي كنگره بيماري مزمن كليه گفت: مبتلايان به نارسايي مزمن كليه دچار فقر يا كمبود آهن مي‌شوند، بنابراين لازم است اين افراد با استفاده از روش‌هاي مختلف، آهن بدن خود را تامين كنند.
به گزارش خبرنگار سرويس «سلامت» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر محمدرضا عباسي در حاشيه برگزاري كنگره بيماري‌هاي مزمن كليه و تازه‌هاي آن در جمع خبرنگاران، افزود: كمبود آهن باعث ابتلا به كم‌خوني مي‌شود و اين نوع كم‌ خوني نسبتا شايع است، البته فقر آهن موجب ابتلا به بيماري‌هاي كليوي نمي‌شود.

سوء تغذیه در بیماران کلیوی خطرناک است


یکی از مشکلات بیماران کلیوی که از عوامل مرگ و میر آن ها نیز شناخته شده، سوء تغذیه است و اجتناب از آن می تواند در بهبود سلامت این بیماران تاثیر بسزایی داشته باشد.
یک کارشناس ارشد تغذیه در گفت و گو با خبرنگار وب دا گفت: لازم است برای مقابله با بی اشتهایی بیماران کلیوی تدابیری اندیشیده شود که بر همین اساس، باید وعده های غذایی آنان افزایش یافته و در مقابل ، هر وعده با حجم کمتری مصرف شود.
سمانه عزیزی توصیه کرد: با توجه به آمار بالای شیوع چربی خون در میان بیماران کلیوی، این افراد می بایست همواره میزان چربی مصرفی خود را کنترل کرده و تا حد ممکن، غذاهای پرجربی مانند کره، مایونز، چیپس، کله پاچه و روغن جامد را محدود کنند.
وی در رابطه با غذاهای فرآیند شده نیز تاکید کرد: امروزه غذاهای فرآیندشده ای مانند انواع سوسیس، کالباس و همبرگر، به میزان بالایی وارد برنامه غذایی مردم شده است که به دليل بالا بودن ميزان سديم، در بیماران کلیوی باید با احتیاط بیشتری مصرف شوند.
این کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج یادآور شد: بیماری های کلیه را می توان با در پیش گرفتن یک رژیم غذایی و تغذیه مناسب به کنترل درآورد که سبب کاهش شدت بیماری و درگیری اطرافیان می شود.

کمبود گوشت ماهی سبب عدم تعادل دستگاه عصبی می شود

کمبود گوشت ماهی سبب عدم تعادل دستگاه عصبی، عقب ماندگي فکري، رنجوري و ضعف جسماني می شود.
کارشناس  غذایی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در گفتگو با خبرنگار وب دا با اشاره به اینکه گوشت ماهی سرشار از پروتئين، ويتامين ها و مواد مورد نياز بدن است، افزود: گوشت ماهی همچنین مقاومت بدن را در برابر بيماري هاي عفوني کاهش مي دهد.
مهندس قاسم خواجه منصوری تصریح کرد: به عقيده کارشناسان و صاحبنظران، آبزيان مي توانند به عنوان يک منبع مطمئن و کاهش دهنده اثرات سوء تغذيه مورد استفاده قرار گيرند.
وی اذعان داشت: پروتئين حيواني به ويژه ماهي به دليل داشتن اسيدهاي آمينه لازم و عوامل محرک رشد اثر مهمي در ترميم بافت ها، سلامتي و شادابي انسان و به طور کلي رشد بدن دارد.
وی در پایان ادامه داد: علي رغم نقش و تاثير مصرف ماهي و ساير آبزيان در افزايش  ضريب سلامتي افراد جامعه، مصرف سرانه آبزيان در کشور ما هم اکنون 5 کيلوگرم است که در مقايسه با مصرف سرانه جهاني ناچيز است.