گل گاوزبان تقویت کننده قلب و نشاط آور است


  گل گاوزبان موجب تقویت قلب و روان آدمی می‌شود. برگ‌های زبر و خشن و گل‌های آبی رنگ و زیبا به نام گل گاوزبان در اکثر خانواده‌های ایرانی جایگاه خود را به‌عنوان دم کرده گاوزبان با سنبل الطیب و لیموعمانی و یکی دو عدد عناب دارد، اما از برگ گل گاوزبان نیز سالاد بسیار خوشمزه و مفید می‌توان تهیه کرد که در میان ما ایرانی‌ها متداول نیست.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از برنا ؛ گاوزبان نشاط آور، ضدترس و به انسان شجاعت می‌دهد. غنی از اسانس‌ها، مینرال‌ها، ساپونین، مواد موسیلاژ یا لعاب دارد به‌ویژه غنی از اسید سیلیسیک است. در مژک‌های برگ عنصر سیلیس قرار دارد. این گیاه دستگاه گوارش و غدد هورمونی را تحریک و راه اندازی می‌کند. به‌علت وجود عنصر سیلیس برای مو، ناخن و سیستم مغزی بسیار مفید است. برگ‌های کوچک و ظریف را کنده برای تهیه خیارشور مصرف می‌کنند. از گل‌های تازه و برگ ریز آن روی سالاد می‌توان استفاده کرد. مژک‌های برگ‌های خشن را نمی‌توان خورد.



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر