سلامت نیوز :گزنه تصفیه کننده خون است. در ایتالیا از برگهای جوان و بهاره گزنه با نودل غذای خوشمزهای تهیه میکنند. در شمال ایران و بعضی شهرها، تهیه آش در بهار متداول است. با قرار دادن برگها در آب گرم خاصیت گزش و سوزنده آن از بین میرود.
گزنه کلروفیل زیاد، ویتامین، مینرال ها، آنزیمهای زیاد، مواد تلخه و مواد دباغی دارد. برگها غنی از آهن و دو برابر اسفناج و 5 برابر بیشتر کلسیم دارد و اخیراً ثابت شده که 6 برابر اسفناج ویتامین دارد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از برنا ؛از گیاهان دارویی مطرح شده برای افراد رماتیسمی، آرتروز و آرتریت و نقرس است کسانی که دچار کمبود خون هستند، آهن موجود در گزنه خونساز است گزنه آب مانده و جمع شده در اندام ها را برطرف می کند. برای کنترل غده پروستات بسیار موثر است از اسفناج و برگ های جوان گزنه با سیر و پیاز می توان برانی خوشمزه تهیه کرد. به صورت دم کرده یک قاشق مرباخوری از پودر را در لیوان ریخته، آبجوش اضافه کنید بهم زده و دو نوبت در روز بنوشید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر