عدس ، غذایی مفید برای دیابتی‌ها

عدس به دلیل داشتن فیبر بالا و شاخص قندی پایین برای افراد دیابتی مفید است و باعث كاهش قند خون و چربی خون می‌شود .
به گزارش كلينيك باشگاه خبرنگاران؛ عدس سرشار از پتاسیم است و در كنار منیزیم برایفشارخونی‌ها مناسب است و باعث باز شدن عروق خونی بیماران قلبی و عروقی می‌شود.
 عدس همچنین به دلیل داشتن كلسیم و فسفر ، موجب سلامت دندان‌ها و استخوان‌ها می‌شود.
 عدس به دلیل داشتن B6 ، اسید فولیك و ‌آهن برای افراد كم‌خون مفید است .
 عدس به دلیل این‌كه سرشار از منگنز و روی است ، برای رشد كودك و سلامت بسیار مفید است.
عدس آنتی‌اكسیدانی به نام سلنیوم وجود دارد كه ضد رادیكال‌های مضر در بدن است و کمبود آن در بدن سبب ضعف سیستم ایمنی بدن می‌شود.

نوشابه‌هاي شيرين به اندازه دخانيات براي سلامتي مضر هستند


26-101.jpg
كارشناسان بهداشت و سلامت در آمريكا تاكيد كردند نوشيدني‌هاي شيرين و قندي مي‌توانند به اندازه سيگار براي سلامت انسان خطرناك و مضر باشند.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، اين كارشناسان درخواست كرده‌اند كه برنامه‌هاي گسترده‌اي با هدف آگاه سازي بيشتر و موثرتر عمومي درباره خطرات مصرف اين قبيل نوشيدني‌ها برگزار شوند.
به نوشته روزنامه ديلي اكسپرس، دكتر لوري دورفمن، كارشناس بهداشت عمومي در آمريكا در اين باره خاطرنشان كرد:

"شيرين‌بيان" موثر در درمان زخم معده


4-443.jpgیك کارشناس ارشد ترویج و آموزش کشاورزی استان خراسان‌جنوبي گفت: شيرين بيان به واسطه وجود برخي از فلاونوئيدها در درمان زخم معده موثر است.
الهام تاجریزی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه خراسان‌جنوبی، گفت: شیرین بیان گياهي علفی و چند ساله با ساقه ايستاده و منشعب به ارتفاع 120 سانتی‌متر است، این گیاه ریشه‌ای عمیق داشته و گل‌های آن به رنگ آبی و بنفش است، گیاه شیرین بیان از جمله گیاهانی است که در طول رویش به هوای گرم و آفتاب کافی و رطوبت مناسب نیاز داشته و گیاهی نور پسند است.

رژیم پوست و زيبايي در بشقاب شماست!

« رژیم پوست و زيبايي در بشقاب شماست! » بله، درست است؛ به جاي كرم‌ها و ماسك‌هاي گران‌قيمت مي‌توانيد از مواد غذايي ارزشمند با پرداخت هزينه‌اي كمتر، براي داشتن پوستي شاداب استفاده كنيد.
به گزارش  مجله اينترنتي برترين‌ها به معرفي ويتامين‌ها و ديگر موارد مورد نياز پوست با بيان منابع غذايي سرشار از آن‌ها پرداخته است:
- ويتامين C: آنتي‌اكسيدان نقش مهمي براي كاهش خسارات راديكال‌هاي آزاد ناشي از نور خورشيد و آلودگي هوا را ايفا مي‌كند. راديكال‌هاي آزاد به فيبرهايي مثل كلاژن كه ساختار پوست را حفظ مي‌كنند آسيب مي‌زنند و باعث ايجاد چين و چروك و ديگر نشانه‌هاي پيري درصورت مي‌شوند. ويتامين C به توليد كلاژن كمك، سفتي پوست را حفظ و به پوست كمك مي‌كند تا خود را ترميم كند.

شکلات،آجیل و قهوه، سردرد کودکان میگرنی را تشدید می‌کند

ميگرن شايع ترين درد در كودكان
يك فوق تخصص اعصاب كودكان معتقد است: ميگرن شايع‌ترين نوع درد در كودكان است، سردردهايي نسبتا طولاني در كودكان وجود دارد كه به عنوان سندرم اوليه شناخته مي‌شوند.
دكتر محمد رضا اشرفي در گفت وگو با خبرنگار ايسنا منطقه دانشگاه علوم پزشكي تهران، با اشاره به احتمال وجود ميگرن در كودكاني كه به مدرسه مي‌روند، اظهار كرد: 10 درصد از کودکان در سنين مدرسه دچار سردردهاي ميگرني مي‌شوند. سن مشخصي براي برطرف شدن سردردهاي ميگرني وجود ندارد ولي غالبا سه يا چهار سال پس از بلوغ اين نوع سردردها فروكش كرده و برطرف مي‌شود.

مصرف امگا -3 خطر بروز التهاب در سالمندان چاق را كاهش مي‌دهد

195-7.jpgپزشكان در يك مطالعه جديد دريافته‌اند كه مصرف مكمل‌هاي حاوي اسيدهاي چرب امگا - 3 مي‌تواند موجب كاهش التهاب در سالمندان چاق و داراي اضافه وزن شود.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، اين پزشكان در آزمايشات جديد خود متوجه شده‌اند كه مصرف مكمل‌هاي حاوي اسيدهاي چرب امگا - 3 در كاهش خطر بروز التهاب در افراد ميانسال سالم اما داراي اضافه وزن و نيز در افراد مسن‌تر و سالمند موثر است.
اين پزشكان توصيه مي‌كنند كه با توجه به يافته‌هاي فوق مصرف مداوم اين مكمل‌ها مي‌تواند به حفاظت و مراقبت از بدن در برابر برخي از بيماري‌ها و يا حتي درمان آنها كمك كند.
به گزارش شبكه خبري ان بي سي، اين آزمايشات نشان داد چهارماه مصرف مداوم مكمل امگا - 3 موجب كاهش مقدار يك نوع پروتئين در خون مي‌شود كه وجود آن در خون در واقع نشانه‌اي از وجود التهاب در بدن است. در حالي كه اين مدت مصرف مكمل امگا - 3 به طور متوسط بيش از 10 درصد حجم پروتئين مزبور را در خون كاهش مي‌دهد. همچنين مصرف امگا - 3 در كاهش ميزان يك نشانگر التهابي ديگر در بدن موثر است. التهاب مزمن با بروز شمار زيادي از مشكلات جسمي و بيماريها شامل بيماري‌هاي قلبي – عروقي، ديابت نوع دوم، آرتريت و آلزايمر مرتبط است.

از مصرف نوشیدنی‌های شیرین به هنگام گرمازدگی خودداري كنيد


کودکان،سالمندان، بیماران قلبی ریوی در معرض خطر گرمازدگی
209-10.jpgیک متخصص طب اورژانس با بیان این که کودکان، سالمندان، بیماران قلبی ریوی و زنان باردارمقاومت کمتری به گرمای محیط دارند، گفت: بهترین راه برای درمان، خنک کردن همراه با رطوبت و نوشیدن آب خنک به همراه کمی نمک یا سرم خوراکی است.
دکتر امیر نجاتی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، با بیان این که در حالت عادی درجه حرارت بدن بین 36 تا 38 درجه است، اظهار داشت:

خوردن کفیر در زیبایی پوست مؤثر است

کفیر با داشتن پروتئین و بعضی اسیدهای ضروری در زیبایی پوست مؤثر است.

راضیه نجات زاده کارشناس مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در گفت و گو با خبرنگار وب دا با بيان اين مطلب اظهار داشت:‌کفیر دارای خواص درمانی زیادی است که درمان بیماری های گوارشی، فشار خون، اسهال و ضدعفونی کردن محیط روده از آن جمله است.
وی با بیان اینکه این ماده غذایی سرشار از ویتامین های گروه( B )مانند نیاسین، پیرودوکسین و اسید فولیک است، اظهار کرد: کفیر به دو روش سنتی و صنعتی تولید می شود که در روش سنتی با اضافه کردن مستقیم دانه های کفیر به مقدار 2 تا 10 درصد به شیری که پاستوریزه شده و تا دمای 20 تا 25 درجه سانتی گراد خنک شده، صورت می گیرد.

تخمه کدو کاهش دهنده کلسترول و پیشگیری كننده سرطان


کارشناس تغذیه مرکز تحقیقاتی و درمانی دیابت یزد گفت: تخمه کدو کاهش دهنده کلسترول و پیشگیری كننده سرطان است.

زینب یزدان پناه در گفت وگو با خبرنگار وب دا در یزد، پیشگیری از ایجاد سنگ کلیه را از خواص تخمه کدو عنوان کرد و افزود: تخم کدو، طی نتایج حاصله از تحقیقات از تشکیل سنگ‌های کلیه از جنس اگزالات کلسیم پیشگیری می‌کند.
وی با بیان این که تخمه کدو از بین برنده انگل‌ها است، گفت: در بسیاری از فرهنگ‌ها، برای درمان کرم کدو و دیگر انگل‌ها، از تخم کدو استفاده می‌کنند.
این کارشناس تغذیه با اشاره به اینکه تخمه کدو  سرشار از منیزیم است خاطرنشان ساخت: مصرف نصف پیمانه تخم کدو، 98 درصد از نیاز روزانه بدن به منیزیم ، ماده معدنی که بیشتر آمریکایی‌ها به کمبود آن دچار هستند، را برطرف می‌کند.
وی تخم کدو را کاهش دهنده کلسترول دانست و گفت: این ماده غذایی به خاطر وجود فیتواسترول‌ها،‌ ترکیباتی که سطح کلسترولLDL را کاهش می‌دهند، این ماده غذایی باعث پایین آمدن سطح کلسترول بد خون می‌شود.
یزدان پناه  پیشگیری از سرطان را از دیگر خواص تخمه کدو عنوان کرد و متذکرشد: فیتواسترول‌های موجود در این ماده غذایی،‌ محافظان خوبی در برابر ابتلا به انواع سرطان‌ها محسوب می‌شوند.

كاهش رشد سلول‌هاي سرطاني با عصاره انگور


عصاره دانه انگور، تكثير سرطان‌ها با منشاء سلول سنگفرشي را كاهش مي‌دهد.

به گزارش وب‌دا، به نقل از نشريه كارسينوژنسيس، محققان با بررسي و مطالعه روي رده‌هاي سلولي مختلف موش‌ها دريافتند كه انگور مي‌تواند سلول‌هاي سرطاني از نوع سنگفرشي را از بين ببرد.
براساس اين گزارش سلول‌هاي سرطاني مستعد رشد سريعي هستند و براي رشد و نمود خود، به شرايط ويژه‌اي نياز دارند. عصاره دانه انگور شرايطي در محيط كشت اين سلول‌ها فراهم مي‌كند كه امكان تكثير آنها وجود نداشته باشد.
اين گزارش همچنين مي‌افزايد كه عصاره دانه‌هاي انگور ضمن از بين بردن اين نوع سلول‌هاي سرطاني، به بافت‌ها و سلول‌هاي سالم آسيبي نمي‌رسانند.
گفتني است پيش از اين خواص آنتي‌اكسيداني پوست انگور قرمز در  درمان برخي كانسرها به اثبات رسيده بود.