مصرف غذای آماده و نوشابه های گاز دار در ماه مبارک رمضان ممنوع!

  نوجوانان از مصرف زولبيا و باميه خصوصاً در هنگام سحري و نوشابه هاي گازدار و مواد غذايي آماده در طول ماه مبارك رمضان خودداري نمايند.
 ناهید برخورداری کارشناس تغذیه در گفت و گو با خبرنگار وب دا در یزد، ضمن تاکید بر این مطلب که نوجوانان هيچ گاه بدون سحري روزه نگيرند گفت: نوجوانان از مصرف زولبيا و باميه خصوصاً در هنگام سحري و نوشابه هاي گازدار و مواد غذايي آماده در طول ماه مبارك رمضان خودداري نمايند.
وی خطاب به والدین توصیه کرد: والدین توجه داشته باشند كه فرزندان شان در صورت عدم رعايت رژيم صحيح غذايي در زمان روزه داري ممكن است دچار صدمات و عوارضي چون وقفه در رشد، لاغري، چاقي بيمارگونه و اختلالات مزمن در دستگاههاي بدني خود شوند كه از جمله آنها مي توان به كوتاهي قد، كم خوني، ناراحتي هاي گوارشي، سردردهاي مزمن، و خصوصا بيماريهاي زنان در سالهاي بعد در دختربچه ها (مانند سقط و زايمان زودرس، به دنيا آوردن نوزاد مرده و خونريزي هاي (قاعدگي) غير طبيعي اشاره كرد اين كارشناس تغذيه تأكيد كرد: حتما به وضعيت تغذيه كودكان و نوجوانان خود دقت نموده و پيش از اقدام به روزه داري آنها را براي مشاوره به نزد متخصص كودكان و نوجوانان و نيز متخصص تغذيه ببريد.
برخورداری عنوان کرد: در ایامی که طول ساعات روز بیشتر است، خوردن چند عدد بادام در هنگام سحری علاوه بر غذای پیش بینی شده، سودمند است. البته مسواک کردن دندان به شکل کامل در هر صورت و به خصوص پس از خوردن بادام برای خارج کردن ذراتی که ممکن است لای دندان ها باقی بماند، ضروری است. 

استفاده از نان های سفید مضرات جدي را به همراه خواهد داشت

 معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ايلام گفت: استفاده ازنان های سفید مضرات جدي را به همراه خواهد داشت.
دکتر رسول دشتی در گفت وگو با خبرنگار وب دا اظهار داشت: گندم به علت امکان کشت در اکثر نقاط جهان و خواص منحصر بفرد تغذیه ای که منبع خوبی از ویتامین های تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، پیریدوکسین، توکوفرول، آهن، روی، اسیدفولیک و ویتامین E است و کیفیت فوق العاده پروتیین گلوتن به عنوان مهم ترین غله در جهان شناخته شده است.

پس از عمل پيوند کلیه، پروتئين بیشتری استفاده شود


نقش پروتئين در ساخت و ترميم عضلات و التيام زخم پس از جراحي حایز اهمیت بوده و لازم است ميزان پروتئين مصرفي پس از عمل پيوند کلیه، بيشتر از ميزان طبيعي باشد.
ساسان عباسی مسئول بیماران خاص دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در گفت و گو با خبرنگار وب دا در یاسوج، افزود: بر اساس شرایط بیمار، پس از انجام عمل نیز ممکن است فرد نیاز به استفاده محدود از نمک در رژیم غذایی خود داشته و در صورت استفاده زیاد از نمک، خطر تجمع مایعات در بدن که به دلیل مصرف داروهای کورتون دار است، افزایش می یابد.

افراد چاق بيشتر به پزشك مراجعه مي‌كنند

  
افراد چاق با قرارگرفتن در معرض بيماري‌ها، بيشتر از افراد سيگاري با وزن متعادل، به پزشك مراجعه مي‌كنند.
به گزارش وب‌دا، به نقل از نشريه دپارتمان اقتصادي دانشگاه كنكورديا، محققان با بررسي داده‌هاي مربوط به بيش از 60 هزار كانادايي در سال 2010 دريافتند كه كاهش وزن تا حدود زيادي از مراجعه كردن به پزشك مي‌كاهد.
براساس اين گزارش محققان افزودند كه وخامت تأثيرات نامطلوب حاصل از چاقي بسيار جدي‌تر از سيگار كشيدن است و اين در حالي است كه مردم با داشتن يك درك حسي براين باورند كه سيگار كشيدن بداست و به مضرات چاقي نمي‌انديشند.
نتايج حاصل از اين گزارش حاكي است: با كنترل سابقه‌هاي وزني افراد و استفاده از انگيزه‌هاي اقتصادي در آنها مانند دادن حق بيمه بيشتر درماني مشابه افراد سيگاري و يا تنظيم مقرراتي براي صنعت فست‌فود مي‌توان در جهت كاهش وزن آنها گام برداشت.
اين گزارش همچنين مي‌افزايد: مردم با پرخوري و ورزش نكردن خود را در معرض ابتلا به چاقي قرار مي‌دهند كه نهايتاً چاقي بيماري‌هاي ديابت نوع 2، بيماري‌هاي قلبي و عروقي و برخي از سرطان‌ها را به همراه مي‌آورد و نياز آنها را به مراقبت‌هاي پزشكي بيشتر مي‌كند.
گفتني است: در حال حاضر از هر 4 كانادايي 1 نفر چاق است و اين يك روند كشنده در اثر چاقي در طول سي سال گذشته بوده است. 

از خوردن فست فود پرهیز کنیم


نیستانی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: ماه مبارک رمضان نکته کلیدی که دارد این است که افراد را ملزم می کنند تا رفتار تغذیه ای قانون مندي داشته باشند تا از بروز مشکلات تغذیه ای جلوگیری کند.

وی افزود: برای آماده شدن در ماه مبارک رمضان بهتر است که قبل از این ماه مصرف مایعات و مرکبات را افزایش دهیم. همچنین استفاده از روغن زیتون در وعده های غذایی قبل از ماه مبارک رمضان توصیه می شود.

پيشگيري از چاقي عامل مهم حفظ سلامت عضلات و استخوان ها


دبير انجمن جراحان ارتوپدي كشور گفت: پيشگيري از چاقي عامل مهم حفظ سلامت عضلات و استخوان ها است.
به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگارانبه نقل از وب دا؛ دكتر سيد تقي نور بخش با اشاره به اين كه در افراد چاق به علت كاهش فشار بر روي عضلات شكمي، گودي كمر ايجاد مي شود، گفت:‌ پيشگيري از چاقي و افزايش وزن، خصوصا چاقي در ناحيه شكم به سلامت سيستم اسكلتي كمك مي كند.

7 درصد افراد دچار ریفلاکس مري می شوند


شایعترین بیماری های گوارش در مری ریفلاکس است که 7 درصد جمعیت در هفته یکبار به آن مبتلا می شوند.
دکتر مهرداد حق ازلی فوق تخصص بیماری های گوارش بالغین در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: شایعترین بیماری های گوارش در مری برگشت محتویات معده به مری یا همان ریفلاکس است که در دهه دوم یا سوم زندگی شدت آن افزایش می یابد.
 وی گفت: 7 درصد جمعیت در هفته یکبار دچار ریفلاکس معده می شوند علائم این بیماری ترش کردن، بادگلو، نفخ تا گلو درد ، گوش درد و سینوزیت که این علائم در افراد ممکن است متفاوت باشد.
 حق ازلی اظهار کرد: نحوه غلط زندگی باعث ایجاد این بیماری و نحوه درست زندگی نیز آن را کنترل می کند.
 این فوق تخصص بیماری های گوارشی بالغین عنوان کرد: افرادی که این علائم را دارند باید حجم وعده غذایی را کاهش داده و از مصرف چای پررنگ و قهوه خودداری کنند، این نحوه صحیح زندگی تا حدودی علائم را کنترل می کند.

آيا چاي سبز در درمان سرطان پروستات مؤثر است؟


ترکيب چاي سبز و طلا در درمان سرطان پروستات موثر است.
 به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، تحقيقات جديد روي موش هاي آزمايشگاهي نشان مي دهد که ترکيب چاي سبز و طلا  مي تواند در آينده در درمان سرطان پروستات به کار رود. ترکيب چاي سبز و نانو ذرات راديواکتيويته طلا قادر به نابود کردن سلول هاي سرطاني هستند. در واقع ترکيبات چاي سبز به دليل تمايلي که به سلول هاي سرطاني دارند مي توانند ذرات طلاي راديواکتيويته را به طور مستقيم به اين سلول ها برسانند.

در زمان عصبانيت به سراغ خوراكي هاي يخچال نرويد


غم و ناراحتی باعث مشکلات مربوط به خوردن یا بیماری ای موسوم به اختلالات غذا خوردن می شود.
شقایق احمدی، کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران عنوان کرد: مشکلات مربوط به خوردن یا بیماری های موسوم به اختلالات غذا خوردن در هر 2 جنس شیوع دارد.

وی با بیان این مطلب افزود: تحقیقات نشان داده است زنان در زمان ناراحتی ، اختلال تغذیه ای بیشتری پیدا می کنند و در واقع گرایش به غذا به عنوان یک عامل آرامش بخش در زنان بیشتر از مردان است. 

آرام غذا خوردن = قلبی سالم و اندامی دلخواه



افرادی که تند غذا می خورند تمایل بیشتری به خوردن پیدا کرده و چاق می شوند. متأسفانه باید بدانید که این رفتار حتی خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را نیز افزایش می دهد. احتمالا شما هم افرادی را دیده اید که آخر از همه سر سفره حاضر می شوند و قبل از همه غذای خود را تمام می کنند. یعنی در یک چشم به هم زدن بشقابشان را تمیز می کنند. اگر خودتان نیز خدای نکرده جزو این دسته هستید حتما این مطلب را به دقت بخوانید و در رفتار خود تجدید نظر کنید. نتایج پژوهش جدیدی که اخیرا به چاپ رسیده است نشان می دهد افرادی که تند غذا می خورند تمایل بیشتری به خوردن پیدا کرده و چاق می شوند. متأسفانه باید بدانید که این رفتار حتی خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را نیز افزایش می دهد. محققان کره ای حدود 8775 بزرگسال که به بیمارستانی در شهر سئول مراجعه کرده بودند را مورد بررسی قرار دادند.