افزايش فشار خون يك اختلال خاموش است كه ميتواند با بسياري از بيماريها و مشكلات سوخت وساز بدن مرتبط باشد.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، به نقل از پايگاه اينترنتي تايمز گروپ، در اين مقاله به تعدادي از مواد غذايي مفيد كه در پايين آوردن فشار خون نقش موثري دارند، اشاره شده كه عبارتند از:
- اسفناج: اين سبزي سرشار از منيزيم و همچنين حاوي مقادير قابل توجهي پتاسيم است كه هر دوي اين عنصرها، مواد كليدي و اصلي براي پايين آوردن سطح فشار خون هستند. به همين دليل مصرف اين سبزيها به طور روزانه براي مقابله با افزايش فشار خون توصيه ميشود.