مواد غذايي شيرين را در وعده سحري نخوريد


مصرف مواد غذايي شيرين در وعده سحري توصيه نمي شود زيرا مصرف مواد غذايي شيرين با تحريك انسولين موجب ورود قند خون به داخل سلول ها و در نتيجه كاهش قند خون شده و فرد زودتر گرسنه مي شود.
سرپرست دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، ‌درمان و آموزش پزشكي ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: بهتر  است در وعده سحري مقدار مناسبي سبزي هاي مختلف مانند سبزي خوردن مصرف شود زيرا سبزي ها با دارا بودن مواد مغذي مختلف و آب، علاوه بر تامين ويتامين ها مواد معدني و مورد نياز بدن، از تشنگي فرد در طول روز جلوگيري مي كنند.
دكتر زهرا عبداللهي‌ افزود:‌ براي تامين آب مورد نياز پس از صرف افطار و تا قبل از خواب به تدريج انواع ميوه، ‌چاي كمرنگ وساير مايعات به ويژه آب براي جبران كم آبي بدن نوشيده شود.
وي تصريح كرد: عبادت هايي كه بعد از افطار در ماه رمضان انجام مي شود،‌ به متابوليسم غذا كمك مي كند زيرا در نماز خواندن تمام ماهيچه ها و مفاصل درگير هستند و مي تواند جانشين يك ورزش با شدت متوسط باشد كه كالري مصرف مي شود.
اين متخصص تغذيه خاطرنشان كرد: افراد بايد از نوشيدن بيش از اندازه چاي در وعده سحري اجتناب كنند زيرا چاي باعث افزايش دفع ادرار و از دست رفتن نمك هاي معدني كه بدن در طول روز به آن احتياج دارد،‌ مي شود. 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر