مصرف یک واحد میوه در رفع تشنگی موثر است


اصول تغذیه‌ای صحیح در ماه رمضان 

متخصص تغذیه با بیان اینکه مصرف میوه‌های آب دار تاثیر چندانی در رفع تشنگی ندارد گفت: «مصرف سیب به همراه یک لیوان آب در کاهش تشنگی موثر است.»

دکتر تیرنگ نیستانی، متخصص تغذیه و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار سینانیوز در خصوص کاهش تشنگی در ماه مبارک رمضان توصیه‌ای کرد و گفت: «میزان مصرف آب به نیاز فرد بستگی دارد.

  برخی از افراد در روز ۲۰ لیوان و برخی دیگر یک لیوان هم به سختی آب می‌نوشند ولی در این بین افرادی که آب به میزان زیادی مصرف می‌کنند بیشتراحساس تشنگی می‌کنند.» 
وی ادامه داد: «معمولا این افراد با نزدیک شدن به اذان صبح مقدار زیادی آب می‌نوشند در صورتی که قسمت اعظم آب مصرف شده در مدت ۹۰ دقیقه از طریق ادرار دفع می‌شود. بنابراین مصرف حداقل یک واحد میوه می‌تواند به کاهش تشنگی در طول روزه داری کمک کننده باشد.» 
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص تصور برخی افراد مبنی بر اینکه میوه هر چه آب بیشتری داشته باشد بهتر جذب بدن می‌شود خاطر نشان کرد: «این تفکر کاملا اشتباه است در حالی که مصرف میوه‌های پرفیبراز جمله سیب به همراه یک لیوان آب باعث می‌شود که قند به آهستگی و کندی‌‌ رها شده و در تداوم احساس سیری کمک کند. همچنین وقتی آب در فیبر حفظ شد در روده بزرگ نیزجذب بدن می‌شود که تا حدودی می‌تواند به کنترل حفظ تشنگی کمک کند.» 
متخصص تغذیه در پایان تاکید کرد: «نباید این موضوع را فراموش کنیم که بنای ماه مبارک رمضان درک و حفظ تشنگی و گرسنگی است وتوصیه‌هایی که می‌شود به این دلیل است که روزه داری برای فرد قابل تحمل بوده و ۳۰ روز بتواند این کار را انجام دهد.»

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر