مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران ، با بیان اینکه بیماریهای قلبی عروقی و سرطان در جوامع به دلیل نوع تغذیه و شیوه زندگی رو به افزایش است، گفت: تصور اینکه روزه داری حذف یک وعده غذایی است اشتباه است و در این ماه تنها 20 درصد كمتر نسبت به روزهای عادی کالری دریافت می کنیم.
مهندس حسین مکرمی رستمی با اشاره به اینکه در روزهای عادی سال، هنگام صرف غذا قند و چربی در بدن از جمله کبد و عضله ذخیره می شود و فرصتی برای سوزاندن آنها وجود ندارد، تصریح کرد: در زمان روزه داری بدن فرصت می یابد چربی و قند ذخیره شده را مصرف نماید که این امر درکاهش بیماریهای قلبی، دیابت و چاقی موثر است.