نوعي اسيد چرب امگا 3 موجود در ماهي به نام DHA باعث بهبود حافظه و قويتر شدن آن ميشود.
به گزارش وبدا، به نقل از نشريه فيزيولوژي، تغذيه و متابوليسم، محققان مركز علوم اعصاب دانشگاه آلبرتا با تجويز يك رژيم غذايي سرشار از DHA در مدل حيواني دريافتند كه اين اسيد چرب ميتواند نقش مؤثري در بهبود حافظه و وضوح آن داشته باشد.
براساس اين گزارش: مصرف ماهي و ديگر مكملهاي غذايي حاوي DHA بالا، ميتواند منجر به برقراري ارتباط و رله كردن بهتر پيامها توسط سلولهاي حافظه در هيپوكامپوس مغز شود.
نتايج حاصل از اين گزارش ميافزايد: مصرف مداوم ماهيها ميتواند از كاهش سطوح DHA در مغز افراد حتي با بالا رفتن سن نيز جلوگيري كند.
به گفته محققان، پيشتر نيز اثرات مثبت DHA در جلوگيري از تجمع مولكولهاي سمي در پشت چشم كه با افزايش سن باعث افت ديد و از دست دادن بينايي ميشود، به اثبات رسيده بود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر