وردن مواد غذايي پرچرب ميزان تشخيص در طعم و مزه غذاها را كاهش ميدهد.
به گزارش وبدا، به نقل از نشريه اشپرينگر، محققان دانشگاه ناتينگهام و شركت مواد غذايي يونيلور دريافتند كه چربي موجود در غذاها ميتواند فعاليت قسمتي از مغز را كه مسئول پردازش و پاسخدهي به طعم و مزه غذاهاست را مختل كند.
براساس اين گزارش محققان طي يك دوره سه ساله با بررسي واكنش مغزي گروهي از افراد به چشيدن محتواي چربي چهار امولسيون از ميوههاي مختلف تحت نظر يك اسكنر MRI، مشاهده كردند كه قشرهاي سوماتو سنسوري و قدامي، اينسولاي خلفي و مياني كه مسئول درك طعم غذاها در مغز هستند را در مقايسه با خوردن نمونههاي چرب، فعالتر ميكند.