هر کودک باید تا پایان دو سالگی با شیر مادر تغذیه شود چرا که قطع ناگهانی شیر، کودک را مستعد بیماری های عفونتی می کند.
به گزارش وب دا، کارشناس مادر و کودک معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد در خصوص ضرورت شیر دهی کودک تا دو سالگی اظهار داشت: تغذیه با شیر مادر از نظر تغذیهای، ایمنولوژیکی، روانی اجتماعی و اقتصادی حائز اهمیت است.
گیتی قوچانی ادامه داد: از نظر تغذیهای شیر مادر تضمینی جهت تغذیه شیر خوار است و هنگامی که بعضا به لحاظ مسائل سیاسی، اقتصادی و حوادث طبیعی با کمبود مواد غذایی مواجه میشویم کودک می تواند از یک منبع غذایی برخوردار باشد و از آنجا كه شیر مادر غذایی سهل الهضم برای کودک است کودک بیشتر راغب به تغذیه آن میباشد.