دادن غذاهاي سالم و مقوي، منجر به افزايش IQ در كوكان ميشود.
به گزارش وبدا، به نقل از نشريه آنلاين اپيدميولوژي اروپا، محققان دانشگاه آدلايد با مشاهده رژيم غذايي بيش از 7000 كودك در 6 ماهگي، 15 ماهگي و 2 سالگي و بررسي ضريب هوشي آنها در 8 سالگي دريافتند كه داشتن الگوهاي غذايي مانند استفاده از غذاهاي سنتي، غذاهاي آماده و يا غذاهاي بيارزش و فاقد منابع مهم در خوراك كودكان با ضريب هوشي آنها مرتبط است.
براساس اين گزارش محققان افزودند: نوزاداني كه تا شش ماهگي فقط با شيرمادر تغذيه شدند و يك رژيم غذايي سالم و منظم با حبوبات، پنير، ميوهها و سبزيجات را در 15 ماهگي و 24 ماهگي دريافت كردند، تا 2 امتياز ضريب هوشي بالاتري در سنين 8 سالگي نسبت به كودكان هم سن خود داشتند.