نگاه متخصص فارماکوگنوزي/دکتر محمدحسين صالحي سورمقي/ استاد دانشکده داروسازي دانشگاه تهران
بادمجان گونههاي مختلفي از نظر شکل، رنگ و اندازه دارد و بيشتر به رنگهاي سفيد، سبز، بنفش و سياه است. بعضي از بادمجانها تقريبا کروي و برخي بسيار درازند. مزه آن تقريبا تلخ است اما با پختن، اين تلخي كاهش پيدا ميکند...
اگر بادمجان را ورقهاي ببريد و به آن نمک بزنيد و پس از مدتي بشوييد، تلخياش به ميزان قابلملاحظهاي گرفته خواهد شد.
معمولا حين سرخكردن، بادمجان، مقدار زيادي روغن به خود ميگيرد، براي کاهش جذب روغن، نمک زدن به آن ميتواند موثر باشد.
بهترين نوع بادمجان براي استفاده در غذا، بادمجان تازه و کم دانه است که بر اثر ماندن زياد پلاسيده نشده باشد.