ترجمه: فرزانه فولادبند/توصيه سازمان غذا و داروي آمريکا
تابستان فصل سبزي و ميوههاي تازه است. اين گروه از مواد غذايي فوايد زيادي دارند و کارشناسان تغذيه توصيه ميکنند روزانه 5 سهم از آنها را در برنامه غذايي بگنجانيم اما گاهي بيتوجهي به نكتههاي بهداشتي هنگام خريد، شستشو و نگهداري اين مواد باعث ايجاد مسموميت غذايي ميشود...
براي پيشگيري از بروز اين مشكل و آشنايي با بهترين روش شستن ميوه و سبزي اين مطلب را بخوانيد.
طبق آمار، در اثر مصرف غذاهاي آلوده به باکتريهاي بيماريزا، سالانه حدود 48ميليون نفر بيمار و 128هزار نفر در بيمارستان بستري ميشوند و 3هزار نفر جانشان را از دست ميدهند. بيشتر اين افراد ميدانند براي پيشگيري از ابتلا به بيماريها بايد مواد غذايي با منشأ حيواني را با دقت مصرف كنند اما بسياري از اين موضوع که ميوه و سبزي تازه هم ميتوانند علت شيوع مسموميتهاي غذايي باشند، بياطلاعاند و روش صحيح شستشوي آنها را نميدانند.