آموزش تغذیه - خواص مواد خوراکی - بیماری ها در رابطه با تغذیه - گیاهان دارویی - رژیم های غذایی -ترکیبات مواد غذائی
گندم سبوسدار بهترین غذا برای کودکان
سبوس گندم حاوی مقادیر مناسبی از مواد معدنی و ویتامینها و بهترین غذا برای کودکان است.
دکتر حقیقی متخصص تغذیه درگفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: سبوس گندم حیاتیترین عنصر گندم است که حاوی مقادیر فراوانی از کلسیم، فلوئور، سیلیس، آهن و ویتامینهای B و PP است.
وی با اشاره به مفید بودن سبوس گندم برای کودکانی که دچار سوء تغذیه هستند، ادامه داد: از آنجاکه افراد مبتلا به سوء تغذیه نیاز به رژیمهای خاصی دارند تا جایگزین ذخایر مغذی از دست رفته باشد گنجاندن سبوس گندم در برنامه غذایی روزانه این کودکان میتواند فقر موجود در زمینه بسیاری از املاح و ویتامینها را برطرف کند.
این متخصص تغذیه درباره تاثیرات درمانی سبوس گندم تصریح کرد: جوشانده سبوس در درمان سرفه موثر است و مصرف این جوشانده به همراه عسل بهترین دارو برای افرادی است که دچار یبوست هستند.
وی ادامه داد: سوپ حاوی سبوس برای زنان باردار هم توصیه میشود چرا که میتواند بسیاری از ویتامینهای مورد نیاز این افراد را تامین کند.
اثر شگفت انگیز ماست در لاغری
محققان توصیه میکنند، برای کاهش وزن باید ماست در رژیم غذایی گنجانده شود.
بسیاری از افرادی که برای لاغر شدن رژیم غذایی دارند، فرآوردههای لبنی را از فهرست مواد غذایی حذف میکنند. این در حالی است که محققان دریافتند ماست در واقع توانایی بدن را برای سوزاندن چربیهای زائد تقویت کرده و حفظ عضلات در وضعیت مناسب را تسهیل میکند.
افرادی که در رژیم لاغری خود ماست کم چربی را میگنجانند، بیشتر از افرادی که صرفا دریافت کالری خود را کم میکنند، کاهش وزن دارند. همچنین افرادی که ماست میخورند، در مقایسه با افراد دیگر 22 درصد وزن ، 61 درصد چربی بدن و 81 درصد چربی شکم بیشتری را در طی 12 هفته کم میکنند.
چند دلیل خوب برای خوردن کدو و بادمجان
اگر از طرفداران کدو و بادمجان هستید که هیچ، نوش جانتان. اما اگر لب به کدو یا بادمجان نمیزنید توصیه میکنیم در ذائقهی غذاییتان تغییراتی بدهید.
خوشبختانه ما ایرانیها کدو و بادمجان را دوست داریم و غذاهای متنوعی با این دو مادهی غذایی مفید درست میکنیم: مثل خوراک کدو، خورش بادمجان، قیمه بادمجان، دلمهی بادمجان و غیره. اینکه کسی نمیتواند به راحتی از کنار خوراک کدو و یا بادمجان بگذرد بی دلیل نیست. این دو مادهی غذایی سرشار از ویتامینها و مواد مغذی هستند که با بیماریهای مختلف مقابله میکنند و ضامن سلامتیاند.
کدو، برای سلامت چشمها خوب است
امواج مایکرو بر ساختار پروتئین بیتاثیر است
متخصصان درباره خطرات پرتوهای الکترومغناطیسی برای سلامت انسانها اختلاف نظر دارند.
روزنامه اتریشی استاندارد گزارش داد، سازمان بهداشت جهانی (WHO) سال 2011 درباره ارتباط احتمالی بین استفاده مداوم از تلفن همراه و گونه نادری از تومور مغزی هشدار داده بود.
حالا پژوهشگران اتریشی توانستهاند ثابت کنند که پرتوهای الکترومغناطیسی کم انرژی همچون امواج تلفن همراه، WLAN یا مایکروفر دستکم ساختار پروتئینها را تغییر نمیدهند.
پروتئین که بخش بزرگی از بدن انسان را تشکیل میدهد، متشکل از زنجیرههای طولانی اسیدهای آمینه است. بر اثر گرما، آنزیمهای خاصی از پروتئین سریعتر جمع میشود.
این یعنی، این آنزیمها در یک توالی زنجیروار از هم جدا میشوند. از آنجا که امواج مایکرو در مدت زمان بسیار کوتاهی گرمای شدیدی ایجاد میکنند، پروتئینها نسبت به گرمایش معمول، سریعتر میشکند.
بنابراین به واقع فقط دماست که روند را تسریع میکند و امواج مایکرو هیچ اثر دیگری ندارد.
تغذیه > آشپزخانه- همشهری آنلاین:
آب درماني و مصايب آن
جام جم آنلاين: دختر جواني را به اورژانس آوردند؛ پرسنل اورژانس 115 عنوان ميكردند كه بيمار در محل كار از روي صندلي به زمين افتاده و حركات پرشي در اندامهايش داشته است.
دختر جوان رژيم غذايي معمول خود را به پيشنهاد يكي از دوستانش تغيير داده و براي كاهش وزن و جلوگيري از پيري زودرس به رژيم آبدرماني رو آورده بود. اين رژيم براي يك هفته ادامه داشته و هر روز مقادير فراواني از آب قبل از خواب، قبل از غذا و بعد از خواب مصرف ميكرده است.
دختر جوان، همچنين پس از ورزش، آب از دست رفته ناشي از تعريق را با آب فراوان جبران ميكرد. براي وي آزمايش درخواست شد؛ در آزمايش بيمار، كاهش سديم خون گزارش شد. در نهايت با درمان مناسب ترخيص شد. سوالي كه اينجا مطرح ميشود اين است؛ آيا آب درماني عامل اين حادثه بوده است؟
عوارض خطرناک رژیمهای غذایی در دوره بلوغ
اثرات زیانبار کاهش وزن بر سلامتی ممکن است در افرادی که اضافه وزن ندارند اما دریافت کالری خود را به شدت محدود میکنند بیشتر باشد.
در این افراد کاهش توده عضلانی بیشتر از توده چربی است. رژیم غذایی که با محدود کردن وعدههای غذایی و یا ناشتایی همراه باشد منجر به کاهش وزن سریع میشود که اساساً به علت کاهش آب بدن و توده عضلانی است.
کدام باورها دربارۀ خواص چای درست و کدام یک نادرست هستند؟
ما چندین بار در روز به طور منظم چای مینوشیم به امید اینکه از خواص چند گانه اش بهره مند شویم، یا به خاطر ذاتقه مان است و یا به خاطر سهولت در مصرف که اینقدر به نوشیدن چای تمایل داریم.
چند نکتۀ کوچک دربارۀ چای وجود دارد که ممکن است به آنها دقت نکرده باشیم.
1) چای حاوی فلاونید است
درست است.
فلاونیدها مولکول هایی هستند که به مبارزه در مقابل التهاب ها کم میکنند.
درست است.
فلاونیدها مولکول هایی هستند که به مبارزه در مقابل التهاب ها کم میکنند.
گروه های خونی که بیماری قلبی را افزایش می دهند
تحقیقات جدید حاکی از آن است، گروه خونی می تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را در افراد افزایش دهد. | |
به گزارش خبرگزای مهر، افرادی که گروه خونی آنها A ، B و یا AB است اندکی بیشتر از افراد دارای گروه خونی O در خطر ابتلا به بیماری قلبی هستند. دکتر "لو کیو" مجری این تحقیقات از دانشگاه هاروارد گفت: افرادی که می دانند در خطر ابتلا به بیماری قلبی هستند می توانند با تغییر در شیوه زندگی خود خطر بروز این بیماری را کاهش دهند. وی افزود: ما نمی توانیم گروه خونی را تغییر دهیم اما می توانیم شیوه زندگی خود را متحول سازیم. وی سال گذشته نیز نشان داده بود که گروه خونی می تواند خطر سکته مغزی را تحت تاثیر قرار دهد. |
تولید شکلاتهای کم چرب/ جایگزینی آب میوه به جای چربی شکلات
اشتراک در:
پستها (Atom)