امواج مایکرو بر ساختار پروتئین بی‌تاثیر است


متخصصان درباره خطرات پرتوهای الکترومغناطیسی برای سلامت انسان‌ها اختلاف نظر دارند.
روزنامه اتریشی استاندارد گزارش داد، سازمان بهداشت جهانی (WHO) سال 2011 درباره ارتباط احتمالی بین استفاده مداوم از تلفن همراه و گونه نادری از تومور مغزی هشدار داده بود.
حالا پژوهشگران اتریشی توانسته‌اند ثابت کنند که پرتوهای الکترومغناطیسی کم انرژی همچون امواج تلفن همراه، WLAN یا مایکروفر دستکم ساختار پروتئین‌ها را تغییر نمی‌دهند.
پروتئین که بخش بزرگی از بدن انسان را تشکیل می‌دهد، متشکل از زنجیره‌های طولانی اسیدهای آمینه است. بر اثر گرما، آنزیم‌های خاصی از پروتئین سریع‌تر جمع می‌شود.
این یعنی، این آنزیم‌ها در یک توالی زنجیروار از هم جدا می‌شوند. از آنجا که امواج مایکرو در مدت زمان بسیار کوتاهی گرمای شدیدی ایجاد می‌کنند، پروتئین‌ها نسبت به گرمایش معمول، سریع‌تر می‌شکند.
بنابراین به واقع فقط دماست که روند را تسریع می‌کند و امواج مایکرو هیچ اثر دیگری ندارد.
تغذیه > آشپزخانه- همشهری آنلاین:

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر