آیا تغذیه در ایجاد یا تشدید آکنه تاثیر دارد؟


برای اینکه بدانید آیا نقش رژیم غذایی و تغذیه در ایجاد یا تشدید آکنه تاثیرگذار است یا نه بهتر است مطالب زیر را مطالعه کنید.
دکتر عباس انتظاری متخصص پیشگیری از بیماری ها و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی لیزر پزشکی ایران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاراناظهار داشت: اگر چه نقش رژیم غذایی در ایجاد یا تشدید آکنه هنوز به اثبات نرسیده است اما یک باور غلط در بین عموم مردم وجود دارد که بعضی از غذاها می تواند باعث ایجاد آکنه شود. 
Multimedia_pics_1384_11_Science_148.jpg

براي پيشگيري از آلزايمر، شكلات بخوريد

پزشكان ايتاليايي در يك مطالعه جديد معلوم شد مصرف روزانه دوز مشخصي از شكلات به بهبود ففعاليت مغز كمك مي‌كند و در پيشگيري از آلزايمر و زوال عقل موثر است.
به گزارش سرويس سلامت ايسنا، روانپزشكان در اين مطالعات دريافتند كه خوردن روزانه كاكائو در بهبود ناتواني‌هاي خفيف ذهني موثر است. اين قبيل ناتواني‌هاي خفيف ادراكي اگر به موقع تحت درمان و پيشگيري قرار نگيرند به ضعف حافظه و در نهايت آلزايمر و زوال عقل در دوران سالمندي منتهي مي‌شوند.

غذا خوردن پشت میز کار خطرناک است!

 افراد غذایشان را در محیطی عاری از استرس  و در آرامش کامل میل کنند.
به گزارش وب دا، کارشناس مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد با تاکید براین که هنگام صرف غذا باید زمان کافی جهت سرو غذا اختصاص یابد، اظهارداشت: افراد باید سعی کنند هنگام غذا خوردن غذا را کامل بجوند در حالی که  اصولا هنگام کار کردن به خصوص هنگام کار با کامپیوتر این مهم صورت نمی گیرد.
رضا مورکیان با تاکید بر این مطلب که هنگام غذاخوردن باید توجه و دقت لازم به غذا داشت، گفت: افراد هنگام غذاخوردن باید توجه کافی به مقدار و نوع غذایشان داشته باشند و از پرخوری بپرهیزنند چرا که غذا خوردن هنگام کار باعث می شود که فرد متوجه سیر شدن نشود و همچنان به خوردن ادامه دهد.

مصرف ماست، نفخ معده را کاهش می دهد


درمان‌های طبیعی می‌توانند سبب برطرف شدن ناراحتی‌ها و بیماری‌هایی شوند که در بسیاری از موارد با داروهای شیمیایی خودسرانه درمان می‌شوند.
به گزارش وب دا، کارشناس اداره غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی نیشابور ضمن بیان این مطلب گفت: زمانی که فرد عصبانیت و استرس بالایی دارد، به هم ریخته است، موز می‌تواند توان مقابله با شرایط دشوار و اضطراب را افزایش دهد.
دکتر سمیرا صدیقی افزود: تحقیقات نشان داده است یک موز متوسط 105 کالری و فقط 14 گرم قند دارد، که همین مقدار فرد را سیر کرده و قند خون را به شکل ملایمی بالا می‌برد.
وی اظهار داشت: موز 30 درصد ویتامین B6 مورد نیاز روزانه را تامین می‌کند که این ویتامین باعث می‌شود مقدار سروتونین تولید شده در مغز افزایش یابد.

كاهش بروز بيماري‌هاي متابوليكي با بهره‌گيري از گياه پسيليوم

 پسيليوم يا اسفرزه گياهي از خانواده پلانتا جيناسه مي‌تواند پيامدهاي ناشي از سندروم متابوليك را كاهش دهد.
به گزارش وب‌دا، به نقل از مطالعات آنلاين منتشر شده با عنوان پيشگيري و درمان چاقي، محققان دانشگاه كورتين استراليا، با بررسي تأثيرات اسفرزه يا پسيليوم بر روي عوامل خطرزاي بروز سندروم متابوليك و بازنگري مطالعات سال 2012 – 1980 دراين خصوص دريافتند كه اين ملين گياهي نقش مهمي در كنترل مضرات چاقي و اضافه وزن حاصل از بيماري‌هاي متابوليكي دارد.
براساس اين گزارش محققان افزودند: مصرف مكمل فيبري پسيليوم يا اسفرزه گياهي باعث ايجاد منافع بسياري بر سطح گلوكز خون، واكنش و حساسيت بدن به انسولين، فشارخون و همچنين بهبود وضعيت چربي در انسان‌ها و حيوانات مي‌شود.

استفاده از نمك يددار از سقط جنين پيشگيري مي كند

 قابل توجه مادران باردار؛
  
استفاده از نمك يددار به ميزان لازم در دوران بارداري،‌ احتمال سقط خود به خود را كاهش داده و در هوش،‌ شنوايي و بينايي نوزاد تاثير گذار خواهد بود.
كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در گفت وگو با خبرنگار وب دا،‌با بيان اين مطلب اظهار داشت: مادراني كه به اندازه كافي انرژي دريافت نمي كنند، در معرض خطر زايمان نوزادان كم وزن و كوتاه قد قرار دارند و موفقيت آنان در تداوم شيردهي كمتر است.
سعيده معاني افزود: اگر مادران در دوران بارداري افزايش وزن مناسب نداشته باشند، روابط عاطفي بين مادر و شيرخوار در بدو تولد و دو سال اول زندگي با اشكال و به سختي برقرار مي شود.

فیسالیس

گـوشـت خـطـر دارد؟



دکتر سعيد حسيني/متخصص تغذيه و رژيم‌درماني و استاد دانشگاه علوم پزشكي تهران

يکي از عادت‌هاي تغذيه‌اي قديمي‌ها مصرف کمتر گوشت قرمز بود و اتفاقا يکي از سوال‌هاي خوانندگان «سلامت» اين است که آيا مصرف گوشت قرمز خطر دارد؟ آيا مي‌توانيم گوشت‌قرمز را به‌طور کل از سبد غذايي روزانه خود حذف کنيم و به جاي آن گوشت سفيد بخوريم؟ آيا اين کار باعث کم‌خوني فقرآهن نمي‌شود؟...
با مصرف گوشت‌قرمز، نياز بدن به دو ماده يعني پروتئين و آهن تامين مي‌شود. حذف گوشت قرمز باعث کم‌خوني نخواهد شد اما به شرطي که گوشت‌سفيد و منابع آهن گياهي جايگزين آن شود.

کرفس اوره خون را پايين مي‌آورد



نگاه متخصص فارماکوگنوزي/دکتر محمدحسين صالحي سورمقي / استاد دانشکده داروسازي دانشگاه تهران

در طب سنتي شرقي از كرفس به‌عنوان درمان‌كننده سردرد، هضم‌کننده غذا، ادرارآور، ضدنفخ و تقويت‌کننده قواي جنسي ياد شده است. در گذشته نيز معتقد بودند خوردن اين سبزي به رفع ورم مفاصل كمك مي‌كند و امروزه اين باور به اثبات رسيده است...
زماني كه ميزان اسيداوريك در بدن افزايش مي‌يابد و بيماري‌هايي مانند نقرس و درد مفاصل بروز مي‌كند، مصرف كرفس مي‌تواند سطح اوره را پايين ‌آورد. به افراد دچار ضعف اعصاب نيز توصيه مي‌شود كرفس بخورند. امروزه در كشورهاي مختلف از جمله انگلستان، در تهيه بيش از 60 فراورده‌ دارويي گياهي ضدورم از دانه كرفس استفاده مي‌شود.

غذاها را حرفه ای هضم کنید




غذاها را حرفه ای هضم کنیدهضم غذا از خوردن خود غذا بسیار مهم تر است. اگر بدن شما توانایی هضم کردن غذا را نداشته باشد شما دچار مشکلات بسیار زیادی خواهید شد. برای اینکه هضم راحت و همچنین دستگاه گوارش سالمی داشته باشید پزشکان توصیه می کنند تا در کنار غذا از مواد مغذی استفاده کنید. در ادامه به برخی از این مواد اشاره می کنیم که می توانند بدن شما را برای داشتن یک دستگاه گوارش سالم تضمین کنند.
موز: موز از جمله میوه هایی است که مش تواند به شما کمک بسیار زیادی کند. به گفته متخصصین این میوه بیشتر برای افرادی که دچار اسهال شده اند مفید است. این میوه کمک می کند تا دستگاه گوارش شما به حالت قبلی اش بازگردد و همچنین می تواند پتاسیم از دست رفته بدن شما را بازگرداند. متخصصین تغذیه می گویند روزانه یک موز بخورید تا دیگر دکتر نروید.