اگر روزانه يك ليوان شير با 5/2 درصد چربي را در برنامه خود بگنجانيد در دراز مدت از چربي هاي شكمي كاسته مي شود.
كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در گفت وگو با خبرنگار وب دا، با اشاره به اين كه قبل از 30 سالگي بهترين زمان براي مصرف شير و لبنيات است، افزود: اگر قبل از اين سن افراد به اندازه كافي اين فرآورده ها را مصرف كنند مي توانند در آينده از بيماري هاي پوكي استخوان پيشگيري كنند.
دكتر فروزان صالحي با بيان اين كه شیر حاوی بعضی از ویتامین ها مانند آ، ب12، ب2 ، ب 1 است، افزود: هنگام خرید شیر بايد به تاریخ انقضای آن توجه كرده و از در معرض نور قرار دادنشیر خودداری کنند زیرا باعث نابودی ویتامین «ب2» آن و نیز بد طعمی شیر می شود.