ندا احمدلو/گفت و گو با دکتر عباسعلي مطلبي رييس موسسه تحقيقات شيلات
گوشت چرخکرده ماهي که شايد اسمش را هم نشنيده باشيد، پس از بستني و پفکماهي، جزو فرآوردههايي است که حدود 2 سال است در ايران توليد و در خيلي از فروشگاههاي زنجيرهاي به خصوص در شهرهاي بزرگ و مجاور دريا به فروش ميرسد...
متاسفانه اطلاعرساني ضعيفي که در مورد اين محصول مغذي و کمهزينه صورت گرفته، باعث شده ما آشنايي چنداني با آنها پيدا نکنيم و هنوز هم آن را در سبد غذايي خانوادهمان جا نداده باشيم. به همين منظور گفتوگويي را با دکتر عباسعلي مطلبي، متخصص بهداشت موادغذايي و رييس موسسه تحقيقات شيلات ايران در اين مورد انجام دادهايم که مشروح آن را در ادامه ميخوانيد.