مصرف زیاد استیك خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش می‌دهد


 بررسی كارشناسان سرطان كالیفرنیا نشان می‌دهد كه مصرف استیك پخته‌شده در ماهیتابه با شعله زیاد خطر ابتلا به سرطان پروستات را تا 40 درصد افزایش می‌دهد.

مصرف زیاد استیك خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش می‌دهد
به گزارش 'هلث'،مضرات گوشت قرمز بارها به طرق مختلف تاكید شده است ولی این اولین باری است كه تاثیر مستقیم گوشت قرمز بر سرطان پروستات بیان می‌شود.
البته نحوه پخت غذا نیز بسیار موثر است و می‌توان خطرات ناشی از گوشت قرمز را با رعایت اصول سلامت در هنگام طبخ به حداقل كاهش داد.

تغذيه كودكان در حال رشد را جدي بگيريد


695-2.jpg
موضوع تغذيه كودكاني كه دوران مدرسه را مي گذرانند يكي از دغدغه‌هاي والدين است. كودكان در اين دوران كمتر از زمان نوزادي رشد دارند اما همچنان به دريافت مواد خوراكي مغذي احتياج دارند به همين دليل نوع تغذيه‌شان حائز اهميت است.
به گزارش سرويس سلامت ايسنا، كودكاني كه سنين مدرسه و رشد را مي گذرانند ضروري است تمامي مواد غذايي را كه در طي روز دريافت مي‌كنند سرشار از مواد مغذي و انرژي‌زا باشد. همچنين نوع غذاي انتخابي در دوران كودكي مي‌تواند در سلامتي و عادات غذايي آنان در سنين بزرگسالي تاثيرگذار باشد.

توليد پودر ضدگرسنگي براي مقابله با چاقي


images-5.jpgمتخصصان آلماني به تازگي موفق به توليد يك افزودني مجاز ضد گرسنگي شده است كه به مواد غذايي مثل ماست و دسر اضافه مي‌شوند و با ايجاد احساس سيري كامل در مصرف‌كنندگان به حفظ تناسب اندام و مقابله با چاقي كمك مي‌كند.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، متخصصان شركت آلماني «Pow Wolff Cellulosics» كه توليد‌كننده اين پودر ضد گرسنگي هستند، مي‌گويند:

چرا مردها كمتر سبزيجات مي‌خورند؟


guy-veggies-120824.jpg
روانشناسان در يك مطالعه جديد دريافته‌اند كه چرا مردان در مقايسه با زنان، تمايل خيلي كمتري به خوردن سبزيجات دارند و كمتر از اين مواد غذايي سالم و حياتي مصرف مي‌كنند؟
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، در اين مطالعه معلوم شد مردها به طور كلي كمتر از زن‌ها نسبت به ارزش‌هاي غذايي ميوه‌ها و سبزي‌ها، ديد مثبتي دارند و به علاوه مردها خيلي كمتر به ميزان مصرف روزانه ميوه‌ها و سبزي‌ها اهميت مي‌دهند و اين فاكتور مهم تغذيه‌اي را چندان در كنترل ندارند.

مايعات رايكساعت قبل ياپس ازغذاميل كنيد/نفخ معده درمان قطعي ندارد


غذا را تند تند نخوريد!

89-29.jpgيك متخصص گوارش با بيان اينكه خوردن چاي پررنگ، نوشابه گازدار و قهوه باعث نفخ معده مي‌شوند، افزود: افراد بايد مايعات را يك ساعت قبل يا پس از غذا استفاده كنند و هنگام غذا خوردن چيزي ننوشند.
دكتر همايون واحدي در گفت‌وگو با خبرنگار «سلامت» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين كه نفخ معده يكي از بيماري‌هاي شايع است و 30 تا 40 درصد مردم به آن دچارند، گفت: نفخ معده به احساس سنگيني معده بعد از غذا گفته مي‌شود كه عوارض خاصي نداشته و با آروغ زدن‌هاي (باد گلو) بسيار همراه است.

احتمال ابتلا به دیابت در سالمندی سه برابر افزایش می یابد


بر اساس اعلام مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی مشهد بروز ديابت در سنين70-60سالگي افزايش مي يابد.در اين سنين شيوع ديابت 3 برابر بيش از سنين متوسط عمراست وحدود 8درصد تخمین زده می شود.

به گزارش وب دا ، يكي از مشكلات ديابت در افراد مسن آن است كه شخص ممكن است مبتلا به بيماري ديگري نيز باشد كه كنترل قند خون را مشكل تر می سازد.به علاوه ممكن است بيمار به علت بالا بودن قند خون درطي چند سال قبل ازتشخيص دچار عوارض ديابت شود و اين عوارض در سنين كهنسالي بروز كند.

گیلاس میوه مناسب دیابتی‌ها

 گیلاس به علت داشتن شاخص پایین گلایسمی به طور موثر میزان قند خون را کنترل می‌کند و در نتیجه میوه مناسبی برای بیماران دیابتی به حساب می‌آید.
زینب یزدان پناه کار‌شناس تغذیه مرکز تحقیقاتی و درمانی دیابت دانشگاه علوم پزشکی یزد در گفت‌و‌گو با خبرنگار وب دا در یزد گفت: گیلاس میوه‌ای لذیذ و مغذی، متنوع در رنگ‌های زرد قرمز وسیاه است که سرشار از ویتامین‌ها، ماده مغذی و ترکیبات مفید است.
وی افزود: تحقیقات متعدد نشان داده‌اند به علت آنتی اکسیدان‌های فراوانی که در گیلاس موجود است این میوه خاصیت ضدسرطانی دارد.

مصرف کنندکان آسپرین از نوشیدن چای سبز بپرهیزند

 افرادی که داروهای ضدانعقاد مثل وارفارین استفاده می‌کنند و یا افرادی که عادت به مصرف آسپرین دارند باید از مصرف این نوشیدنی خودداری کنند.
یوسف نقیایی مدیرگروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد در گفت ‌وگو با خبرنگار وب دا یزد افزود: چای سبز همانند چای و سایر نوشیدنی‌ها در گروه متفرقه قرار می‌گیرد و مقدار انرژی آن بسیار ناچیز و به مقدار یک کیلوکالری است.
وی ادامه داد: چای سبز بسیاری از ترکیبات چای سیاه از جمله کافئین بالا، تانن‌ها، تئوبورومین، اسیدگالیک و غیره را دارا می‌باشد.

رژيم غذايي مناسب، بهترين راه براي مقابله با بيماري آرتروز است


بيمار مبتلا به آرتروز بايد به حد كافي مواد مورد نياز بدن خود را از طريق غذا تأمين كند زيرا اگر تغذيه نامناسب باشد،‌ بدن نيز ضعيف مي شود و به تبع آن مقابله با بيماري دشوارتر مي شود.
به گزارش خبرنگار وب دا، دفتر آموزش و ارتقا سلامت جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي اعلام كرد:‌ آرتروز شايعترين بيماري از دسته التهاب مفاصل است و در اين بيماري غضروف مفصل آسيب ديده و كم كم از بين مي رود  همچنين آرتروز ممكن است هر مفصلي را درگير كند اما مفصل بزرگ كه وزن بدن را تحمل مي كنند مثل مفاصل زانو، ران و ستون فقرات بيشتر در معرض ابتلا هستند.

سیگار موجب كاهش دوران شیردهی مادران می شود


کارشناس کودکان مرکز بهداشت استان خوزستان گفت: سیگار کشیدن مادران شیرده موجب کوتاه شدن دوره شیردهی وکاهش حجم شیر آنان می شود.
دکتر اورنگ در گفتگو با خبرنگار وب دا خوزستان گفت: رابطه ی استعمال دخانیات توسط مادران شیرده وشیوع دردهای قولنجی شیر خوار، مرگ ناگهانی شیر خوار، عفونت های گوش میانی وتنفسی ثابت شده است وباید ماداران سیگاری را به ترک دخانیات تشویق کرد.
وی بیان کرد: مادرانی که نتوانسته اند سیگار را ترک کنند باید سعی کنند در حضور نوزاد شیرخوار خود از استعمال دخانیات خودداری کنند وهمچنین دو ساعت ونیم قبل از شیردهی از کشیدن سیگار خودداری کنند.
وی اظهار داشت: مصرف الکل مانع رفلکس جهش شیرشده وحجم شیر مادر را کاهش می دهد. در صورتی که مادر از داروهای محرک ومخدر استفاده می کند باید از شیردهی به نوزاد توسط مادر جلوگیری شود.