مصرف زیاد استیك خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش می‌دهد


 بررسی كارشناسان سرطان كالیفرنیا نشان می‌دهد كه مصرف استیك پخته‌شده در ماهیتابه با شعله زیاد خطر ابتلا به سرطان پروستات را تا 40 درصد افزایش می‌دهد.

مصرف زیاد استیك خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش می‌دهد
به گزارش 'هلث'،مضرات گوشت قرمز بارها به طرق مختلف تاكید شده است ولی این اولین باری است كه تاثیر مستقیم گوشت قرمز بر سرطان پروستات بیان می‌شود.
البته نحوه پخت غذا نیز بسیار موثر است و می‌توان خطرات ناشی از گوشت قرمز را با رعایت اصول سلامت در هنگام طبخ به حداقل كاهش داد.

تحقیقات اخیر نشان می‌دهد كه طبخ گوشت قرمز در دمای بالا خطر ابتلا به سرطان را تا اندازه زیادی افزایش می‌دهد؛ در حال حاضر خطرناك‌ترین روش برای طبخ گوشت قرمز سرخ كردن آن در دمای بالا در تابه است.
جالب است بدانید كه یكی از سمی‌ترین مواد غذایی شناخته شده تا امروز كباب كوبیده است؛ البته باید گفت كه همبرگر نیز دست كمی از كباب كوبیده ندارد.
متخصصان تغذیه توصیه می‌كنند كه افراد علاوه بر توجه در نحوه پخت، به روغن استفاده‌شده در غذا نیز توجه داشته باشند.
استفاده از روغن سرخ‌كردنی بیش از یك‌بار و روغن جامد خطرات زیادی را برای بدن به‌دنبال دارد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر