مقایسه‌ خربزه، هندوانه و طالبی


41-78.jpg
صیفی‌جات، از آبدار‌ترین خوراکی‌ها هستند و به همین دلیل هم طرفداران زیادی در روزهای گرم سال دارند. ترکیب حدود ۹۰ درصد از انواع آن‌ها، از خربزه و طالبی گرفته تا هندوانه آب است.
به گزارش ايسنا سلامت نیوز به نقل از سایت طراط نوشت: این خوراکی‌های آبدار، حدود ۵ تا ۷ درصد هم قند دارند و شیرینی آن‌ها به مقدار قند موجود در ترکیبشان، بستگی دارد. به نظر می‌رسد در میان تمام صیفی‌جات، انرژی حاصل از خوردن خربزه به دلیل قند فراوان از دیگر اعضای این گروه، بیشتر باشد.

چند دلیل خوب برای خوردن لوبیا سبز


453.jpg
" شما انواع مختلف لوبیاها را می‌شناسید و میل کرده‌اید. لوبیا سبز یکی از انواع تر و تازه، خوشمزه و البته مفید لوبیاهاست. "
به گزارش ايسنا به نقل از سايت تبيان در کل، لوبیا سرشار از ویتامین‌های A، B و مواد معدنی آهن، فسفر، کلسیم و پتاسیم است. در این بین لوبیا سبز کم کالری، بر خلاف لوبیا خشک حاوی ویتامین C و بسیار مغذی است. در این مقاله به گوشه‌ای از خواص لوبیا سبز اشاره کرده و چند دلیل خوب می‌آوریم تا بیشتر به مصرف این ماده‌ی غذایی خوشمزه تشویق شوید.

پزشكان ايتاليايي هشدار دادند:مصرف كم الكل هم، سرطان‌زاست


untitled-7.JPG
پزشكان ايتاليايي در يك مطالعه جديد هشدار دادند حتي مصرف مقادير اندك نوشيدني‌هاي الكلي نيز تاثير چشمگيري در افزايش خطر ابتلا به سرطان دارد.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، اين پزشكان تاكيد كردند فقط مصرف‌ كنندگان افراطي نوشابه‌هاي الكلي در معرض خطر امراض و ناراحتي‌هاي ناشي از مصرف اين نوشابه‌ها نيستند بلكه حتي افرادي هم كه مقادير اندكي الكل استفاده مي‌كنند در معرض خطر فزاينده ابتلا به سرطان هستند.
به گزارش روزنامه اكسپرس، متخصصان علوم پزشكي دانشگاه ميلان در اين باره متذكر شدند كه مصرف حداقل نوشابه‌هاي الكلي، سالانه جان 34 هزار نفر را در سراسر جهان مي‌گيرد.

با انرژي‌زاترين ميوه‌ها آشنا شويد


208-1.jpg
اگر در پايان روز احساس خستگي و بي‌حالي مي‌كنيد احتمالا مصرف‌ يك وعده ناهاري سنگين و پرچرب شما را خواب‌آلوده و خسته كرده و يا اينكه با انجام كار زياد انرژي خود را مصرف كرده‌ايد.
به گزارش سرويس «سلامت»‌ ايسنا، با توجه به اينكه اغلب ما در طول روز اين وضعيت را تجربه مي‌كنيم معمولا به فكر چاره‌اي براي رفع خستگي و خواب‌آلودگي خود مي‌افتيم و به دنبال راه‌حلي براي كسب مجدد انرژي هستيم.

لزوم مصرف روزانه مواد غذایی حاوی کلسیم برای پیشگیری از تحلیل استخوان


بر اساس اعلام مرکز تحقیقات جراحی ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مصرف روزانه یک هزار و 200 میلی گرم کلسیم به منظور پیشگیری از تحلیل استخوانها ضروری است.
 به گزارش وب دا، چنان چه افراد به میزان کافی کلسیم مصرف نکنند بدن برای انجام مکانیسم خود این کلسیم را از استخوانها جدب کرده و به مرور زمان این عملکرد موجب شکنندگی و نازکی و به طور کل پوکی استخوان می شود .
بر اساس اعلام مرکز تحقیقات جراحی ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بدن انسان به دلیل اینکه ماده معدنی تولید نمی کند باید تلاش شود مدام این ذخیره در بدن وجود داشته باشد و مصرف روزانه یک هزار و 200 میلی گرم ماده مغذي در افراد جوان و 500 گرم در میانسالان ضروری است .

نگهداری نان در روزنامه یا نایلون سیاه رنگ ممنوع!



نان تازه پخت شده از نظر تغذيه اي بلافاصله قابل مصرف نيست چرا که پس از فرايند پخت دستخوش تغييراتي مي گردد که اين تغييرات باعث قابل مصرف شدن آن مي شود.
علی اکبر کمالی کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد در گفت و گو با خبرنگار وب دا، اظهارداشت: از آنجایی که نان قوت غالب مردم ايران است و حتي به جاي ساير مواد خوراکي هم مصرف مي شود، اطلاع رساني به مردم درخصوص نحوه ي خريد، حمل و نقل و نگهداري آن همچنين پرهيز از خوردن نانهايي که بو و طعم مازوت يا گازوئيل مي دهند و پرهيز ازخوردن بخشهاي سوخته ي نان ضروري است .

خواص شگفت آور روغن شترمرغ


موارد استفاده از روغن شترمرغ:
پسوریازیس - ورم مفاصل – ترک پا – کوفتگی و کبودی – سوختگی – پینه – ترک لب – آماس پوست – ترک ایجاد شده بعد از حاملگی و چاقی و لاغری – بریدگی ها – خشکی مو – خشکی پوست – اگزما – حالت دهنده و تقویت کننده مو – درد زانو و مفاصل – نیش حشرات – خارش پوست – رفع برآمدگی زخم- مرطوب نمودن پوست – دردهای عضلانی – التهاب پوستی – سوختگی ناشی از تشعشعات جوش ها – رماتیسم – جلوگیری از گسترش زخم – جای زخم یا سوختگی یا خراشیدگی و ساییدگی – طراوت پوست – تحریکات پوستی – دردهای ماهیچه ای و رگ به رگ شدن – آفتاب سوختگی – چین و چروک پوست و رفع پیری پوست – بهترین روغن برای ماساژ بدن

استفاده از روغن شتر مرغ به صورت خوراکی


خواص فیزیکی و شیمیایی روغن شتر مرغ با سایر چربی ها ی حیوانی نظیر گاو، گاو میش، گوسفند و مرغ مقایسه شده است. روغن شتر مرغ به طور طبیعی به دو فاز مایع و جامد تقسیم می شود که خواص هر یک از لایه ها به تفکیک مورد بررسی قرار گرفته است. جالب توجه اینکه پایداری روغن های سرخ کردنی نظیر روغن آفتابگردان در برابر حرارت را می توان با افزودن فاز مایع روغن شتر مرغ بهبود بخشید . از قسمت جامد روغن شتر مرغ نیز می توان در پخت کیک و شیرینی استفاده کرد.
عموماٌ روغن شتر مرغ معروفیت خود را مدیون خواص معجزه آسای آن در تسکین دردهای مفصلی و عضلانی، ترمیم ضایعات پوستی مثل سوختگی، زخم، آفتاب سوختگی، چروکیدگی پوست و ... می باشد ولی در سالهای اخیر توجه ویژه ای به استفاده از روغن شتر مرغ به صورت خوراکی شده است.




همه نکاتی که درباره شیوه رنگ‌درمانی باید بدانید


رنگ‌درمانی از جمله تکنیک‌های درمانی طب مکمل و جایگزین است که گفته می‌شود برای درمان بسیاری از بیماری‌های جسمی و روحی، کاربردهای چشمگیری دارد.

برترین مجله اینترنتی ایران


 برترین ها: رنگ‌درمانی از جمله تکنیک‌های درمانی طب مکمل و جایگزین است که گفته می‌شود برای درمان بسیاری از بیماری‌های جسمی و روحی، کاربردهای چشمگیری دارد. این شیوه از جمله قدیمی‌ترین شیوه‌های درمان‌های طبیعی در جهان است که در کنار تکنیک‌های دیگری چون نوردرمانی و سنگ‌درمانی در کشورهای مختلف جهان از جمله مصر باستان، یونان، هندوستان و چین برای درمان انواع بیماری های جسم و روح به کار می‌رفته است. به اعتقاد متخصصان رنگ‌درمانی، رنگ‌ها تاثیرات متفاوتی بر ذهن و جسم انسان‌ها  دارند و استفاده صحیح و نادرست از آنها تاثیرات مثبت یا منفی‌ای در زندگی ما خواهد داشت. درمانگران و متخصصان رنگ‌درمانی با کمک رنگ‌ها درمان‌های منحصربه‌فردی را در حوزه سلامت به وی‍ژه سلامت روح و روان و ایجاد تعادل فکری و روحی بیمارانشان ارائه  می‌کنند. طبیعتا ممکن است این روش‌ها مورد تایید دانشمندان کلاسیک نباشد، اما امتحان کردن آنها هم ضرری ندارد.

فريز شدن غذا باعث از بين رفتن ميكروب ها نمي شود


فريز كردن غذا و استفاده از يخ در بين غذا به تنهايي كافي نيست و باعث از بين رفتن ميكروب ها نمي شود.
دكتر حسين فقيهي متخصص گوارش در گفتگو باخبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگارانافزود: غذاهاي مانده يكي از علل ايجاد مسموميت هاي غذايي است برنجي كه بعد از 5 ساعت مي‌ماند و به ويژه وقتي مردم آن را پشت شيشه ماشين قرار مي‌دهند باعث رشد باكتري ها در آن مي شود.
وي گفت: همچنين فريز كردن غذا باعث از بين رفتن ميكروب ها نمي شود و اين فرضيه غلطي است كه از يخ براي باكتري زدايي استفاده مي‌كنند زيرا همان يخي كه غذا را در آن نگه مي دارند اگر بيش از 6 يا 8 ساعت از آن بگذرد باعث مشكل مي شود.
دكتر فقيهي تصريح كرد: به مردم توصيه مي‌كنم در حين سفر از يخ هاي غير بهداشتي كه در كنار جاده ها فروخته مي‌شود به هيچ عنوان استفاده نكنند.