فريز شدن غذا باعث از بين رفتن ميكروب ها نمي شود


فريز كردن غذا و استفاده از يخ در بين غذا به تنهايي كافي نيست و باعث از بين رفتن ميكروب ها نمي شود.
دكتر حسين فقيهي متخصص گوارش در گفتگو باخبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگارانافزود: غذاهاي مانده يكي از علل ايجاد مسموميت هاي غذايي است برنجي كه بعد از 5 ساعت مي‌ماند و به ويژه وقتي مردم آن را پشت شيشه ماشين قرار مي‌دهند باعث رشد باكتري ها در آن مي شود.
وي گفت: همچنين فريز كردن غذا باعث از بين رفتن ميكروب ها نمي شود و اين فرضيه غلطي است كه از يخ براي باكتري زدايي استفاده مي‌كنند زيرا همان يخي كه غذا را در آن نگه مي دارند اگر بيش از 6 يا 8 ساعت از آن بگذرد باعث مشكل مي شود.
دكتر فقيهي تصريح كرد: به مردم توصيه مي‌كنم در حين سفر از يخ هاي غير بهداشتي كه در كنار جاده ها فروخته مي‌شود به هيچ عنوان استفاده نكنند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر