با توجه به اینکه گوشت قرمز چربی بیشتری نسبت به گوشت آبزیان داشته و زمینه ساز مشکلات قلب و عروق است بنابراین مصرف گوشت قرمز درسنین بالا به مراتب دارای خطر بیشتری برای سلامتی است.
به گزارش وب دا، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد ضمن بیان این مطلب عنوان داشت: برخی از مواد غذایی در بیماران قلب و عروق دارای نقش محافظتی و به عبارتی مفید هستند در حالی که در رژیم غذایی مردم، توجه کمتری به آنها می شود .
دکتر حسن مظفری افزود: گوشت آبزیان از غذاهای سالم و مفید است که مصرف آنها درکل کشور به ویژه استان یزد کمتر از حد انتظار است این در حالی است که مردم بیشتر از گوشت قرمز استفاده می کنند.