
به گزارش وب دا، کارشناس تغذیه مرکز تحقیقات دیابت دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان این که سیب یکی از بهترین میوه هاست اظهارداشت: سیب حاوی مقادیر کمی ویتامین سی، مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، کلسیم و پتاسیم است.
ناهید برخورداری افزود: سیب ترکیباتی مانند کرستین دارد که آنتی اکسیدان محسوب می شود و از اکسید شدن غذا در بدن جلوگیری می کند.
وی با بیان این که فیبر موجود در سیب از بروز بیماری یبوست پیشگیری می کند افزود: سیب قرمز، سبز و گلاب نیز فقط از لحاظ نوع آنتی اکسیدان با هم تفاوت دارند.