اعظم اسلامي مجد

آموزش تغذیه - خواص مواد خوراکی - بیماری ها در رابطه با تغذیه - گیاهان دارویی - رژیم های غذایی -ترکیبات مواد غذائی
|
|
مصرف موادغذایی حاوی کافئین زیاد، مانند شکلات تلخ، ممکن است باعث وخامت زخممعده در افراد مبتلا به این بیماری شود، همچنین بیماران مبتلا به رفلاکس معده - مری باید مصرف مواد غذایی حاوی کافئین زیاد را محدود کنند. | |
به گزارش خبرگزاری مهر، ناهید برخورداری در خصوص موارد احتیاط در مصرف کاکائوی تلخ اظهار داشت: در افراد مبتلا به آلرژیهای غذایی، شکلاتهای تلخ به دلیل داشتن میزان زیاد ماده خشک ممکن است آلرژی آنها را تشدید کند. وی ادامه داد: همچنین این شکلاتها در افرادی که مبتلا به عارضه کهیر هستند، ممکن است موجب تشدید بیماری شود. برخورداری توصیه کرد: از آنجایی که شکلات یکی از موادی است که نسبت آرژینین به لیزین در آن زیاد است، به افرادی که زمینه تبخال زدن دارند توصیه میشود کمتر شکلات مصرف کنند. |
محققان یک سری ویژگیها از جمله نوعی از حافظه ضعیف را به نحوه حفظ رژیم غذایی و سایر اهدافی که افراد برای غذاخوردن خود تعیین می کنند مرتبط می دانند. | |
به گزارش خبرگزاری مهر، براساس نتایج تحقیقات انجام شده افرادی که به نوعی از این ویژگیها برخوردارند و محققان آنها را عنوان عملکرد اجرایی می شناسند، بیشتر در معرض وسوسه شکستن رژیم خود قرار می گیرند. عملکرد اجرایی توانایی اهمیت قائل شدن برای گزینه ها، ارجحیت قائل شدن، انجام چند کار همزمان را دربرمی گیرد و همچنین دربرگیرنده حافظه آینده نزدیک هم می شوند، نوعی از حافظه و به یادآوری که ما برای انجام برنامه ها و طرحهای خود به آن نیاز داریم. افرادی که حافظه آینده آنها ظعیف است، فراموش می کنند که طرحها و برنامه هایی که برای آینده نزدیک درنظر داشتند را انجام دهند برای مثال ممکن است که از یاد ببرند که در را هنگام خارج شدن از منزل قفل کنند، یا قراری که با دوستی داشته اند را فراموش کنند و نامه ای که قرار بود بنویسند را از خاطر ببرند. این افراد اگر رژیم بگیرند به سادگی فراموش می کنند که رژیم دارند. |