آسیه حسن زاده كارشناس ارشد صنايع غذايي

ذرت یکی از غلات مهم است که منشا آن قاره آمریکا میباشد و پس از گندم، بیشترین اراضی کشاورزی جهان به ذرت اختصاص دارد. ذرت تا قبل از سال ۱۴۹۲ میلادی (سال کشف آمریکا) در قاره آسیا، اروپا و آفریقا بعنوان یک گیاه زراعی شناخته شده نبود، اما این گیاه را از قرنها قبل در آمریکاي مرکزی میشناختند و توسط مردم سرخپوست آمریکا کشت میشد و بههمین سبب نام لاتین آن از یکی از طوایف سرخپوست بنام Marisi Mahig گرفته شدهاست.
اصولا ذرت یک گونه است، ولی از ارقام و واریتههای متفاوتی تشکیل شده است، مانند: ذرت دنداناسبی، ذرت بلوری، ذرت آردی، ذرت پاپکورن، ذرت غلافدار، ذرت مومی و ذرت شیرین.