جام جم آنلاين: براي استفاده از برخي ميوهها بايد ترفندهايي به كار بست كه ممكن است همگان آن را ندانند و نتيجه خريدشان، غرغر عيال(!)، كثيفي دستها، يا حتي به كشتي گرفتن با ميوه نگونبخت منجر شود! اگر جزو اين افراديد با دانستن نمونههاي ذيل ميتوانيد مهارتتان را نشان دهيد.
نارگيل: الياف نارگيل را جدا كنيد تا لكههايي همانند چشم بر پوسته آن ببينيد. اگر پيچگوشتي يا يخخُردكن را روي آنها بگذاريد و ضربه بزنيد، نارگيل براحتي سوراخ ميشود و ميتوانيد آب يا شيره آن را در ظرف بريزيد. پس از خالي كردن شيره، با چكش چند ضربه به پوسته بزنيد تا به ميوه خام يا سفيده نارگيل دسترسي يابيد. براي صرف آن به صورت پخته نيز نارگيل را حدود 40 تا 50 دقيقه بجوشانيد. پس از آنكه سرد شد، پوست نارگيل براحتي شكسته ميشود.
آناناس: اگر آناناس بويي مطبوع دهد و برگ آن براحتي كنده شود، يعني رسيده است. آن را از طول به دو نيم كنيد. قسمت برگدار را ببُريد سپس يك برش طولي ديگر به آنها بدهيد تا چهار قسمت حاصل شود. قسمت سفت درون ميوه را جدا كنيد. اكنون به شكل هندوانه ميتوانيد پوست را جدا كنيد و آناناس را قاچقاچشده مصرف كنيد.