گلابی حاوی میزان قابل توجهی آنتیاکسیدانهای محافظ سیستم قلبی عروقی بدن است.
گلابی منبع فوقالعادهی فیبری به نام پکتین است که به کاهش کلسترول و بهبود عملکرد کولون (رودهی بزرگ) کمک میکند.
این میوهی خوشمزه همچنین حاوی میزان زیادی ویتامین C، ویتامینهای گروه B، مقدار کمی ویتامین A و E و املاح معدنی به ویژه پتاسیم است.
گلابی سرشار از املاح معدنی، پتاس و تانین است و میتواند اسید اوریک خون را پایین بیاورد. برای این کار بهتر است که گلابی را با پوست میل کنید. از این گذشته گلابی برای افراد روماتیسمی و افرادی که از آرتریت رنج میبرند مفید است.
به عقیدهی متخصصان، گلابی اعصاب را آرام میکند، عملکرد غدد داخلی را بهبود میبخشد، فشار خون را تنظیم میکند، خون را تصفیه و کلیهها را تمیز میکند. در صورت تنبلی رودهها، بیماریهای گلو و بیماریهایی مانند سل، ضعف بدن و کم خونی نیز گلابی کمک زیادی میکند.