Comparison
of serum levels and dietary intake of vitamin E and C between patients
with inflammatory bowel disease and healthy subject
نویسندگان :ر.امانی ,ا.حاجیانی, ا.زندمقدم, ن.وزیری *
نشانی: گروه تغذیه و گروه داخلی دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز
واژگان کلیدی : ویتامینC, ویتامینE, بیماری التهابی روده, آنتی اکسیدان
مقدمه و هدف : مدیریت تغذیه ای بیماران مبتلا به التهاب روده( IBD) بخش مهمی از روند درمان این بیماریها است ولی نقش تغذیه و آنتی اکسیدان ها در اتیولوژیIBD مشخص نشده است. هدف از این بررسی مقایسه میزان دریافت و سطوح سرمی ویتامین های CوE در بیماران مبتلا به التهاب روده با افراد سالم بوده است .