رئيس
انستيتو تغذيه و صنايع غذايي کشور با بيان اين كه بيماريها و عوارض پس از
آن، افراد را وادار به محدوديتها و استفاده از رژيمهاي خاص غذايي
ميکند، افزود: بيماران کليوي و قلبي عروقي از جمله آنها هستند که بايد در
رژيم غذايي خود مواد سديمي از جمله کرفس و اسفناج را کاهش دهند.
دکتر احمدرضا درستي در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)
واحد علوم پزشکي ايران گفت: بيماران کليوي و قلبي عروقي مستلزم رعايت برخي
نکات غذايي مانند کاهش نمک و مواد سديمي هستند و از اين ميان سبزيجاتي
مانند کرفس، اسفناج و حتي برگ چغندر حاوي منابع غني سديم هستند
که مصرف بيش
از حد از مواد سديم دار موجب تجمع آب و املاح معدني در بدن و به خصوص
اطراف چشم آنان شده و به علاوه احتمال بروز سکتههاي قلبي و مغزي را در
بيماران قلبي عروقي افزايش ميدهد.
وي در ادامه ضمن اشاره به
اينکه تجمع آب و املاح بدن در اطراف چشم نمود بيشتري دارد، افزود: دليل آن
نيز وجود آب و کيسههاي دائمي آب در زير پلک براي شست و شوي چشم است.
دكتر درستي در پايان تاكيد
كرد: کاهش مصرف نمک و مواد سديم دار در افراد قلبي عروقي به قدري مهم است
که توصيه ميشود غذا و حتي نان مصرفي خود را بدون نمک استفاده کنند.
|
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر