مصرف زردآلو به همراه مغز آن ضد نفخ بوده و هضم آن را آسان مينمايد و براي كم خوني نيز مفيد است.
دكتر زارعي متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: زردآلو خواص درماني بسياري دارد كه از جمله ميتوان به تصفيه خون، باز كردن عروق، رفع بوي بد دهان، پايين آوردن تب، برطرف كردن ورم مفاصل اشاره کرد.
وي ادامه داد: زردآلو حاوي آب، كلسيم، سديم، پتاسيم، فسفر، آهن، ويتامين B3 ،B2 ،B1 و مواد نشاستهاي و چربي است.
وي اظهار داشت: روغن مغز هسته زردآلو براي نرم كردن پوست مفيد بوده و همچنين روغن تلخ مغز زردآلو ميكروبهاي معده و روده را از بين ميبرد .
وي خاطر نشان كرد: زردآلو سنگين و دير هضم است و كودكان و سالخوردگان نبايد در مصرف زردآلود زيادهروي كنند.
اين پزشك توصيه كرد، كه به همراه زردآلو هسته آنرا نيز مصرف كنيد، چرا كه از نفخ معده جلوگيري ميكند.