|
|
آموزش تغذیه - خواص مواد خوراکی - بیماری ها در رابطه با تغذیه - گیاهان دارویی - رژیم های غذایی -ترکیبات مواد غذائی
تغذيه در بيماريهای صفرا
تغذيه دربيماريهای کليوی
تغذيه دربيماريهای استخوان
|
|
نقش تغذيه در بيماريهاي عفوني
|
|
تغذيه بعد از جراحی
|
|
تغذيه بيماران
|
|
اطلاعات کوتاه تغذیه
خاک خوری Dining on clay خاک
خوریgeophagy ، مبادرت ورزیدن به خوردن خاک رس clay ، در حقیقت می تواند
وضعیت تغذیه را بهتر نماید. هنگامی که خاک رس توسط بعضی از گروه های جمعیتی
غرب افریقا و سیاهپوستان امریکا خورده می شد،توسط دانشمندان از نظر
شیمیایی آنالیز شد.این دانشمندان در خاک رس مقادیر بالایی از کلسیم،
منیزیم، پتاسیم، مس، روی، و آهن یافتند.به هرحال آیا اینکه دستگاه گوارش ما
می تواند مواد معدنی موجود در خاک رس را جذب کند یا خیر باید بررسی شود.
غذای سمی برای شام؟ در ژاپن ماهی بادکنکی یکی از خوراک های لذیذ است. بخش خطرناک این موضوع جاذبه این غذا می باشد.خوردن ماهی بادکنکی می تواند تهدید کننده زندگی باشد.
ماهی بادکنکی دارای سمی است بنام تترودوتوکسین tetrodotoxin TTX که انتقال سیگنال های عصبی را بلوکه می نماید و می تواند منجر به مرگ شود.
آشپزهایی که ماهی بادکنکی را برای طبخ آماده می سازند، می باید آموزش های تخصصی دیده و برای طبخ صحیح ماهی بادکنکی گواهی داشته باشد.
بنابر این کسانی که شام می خورند بدون هیچ ترس و واهمه ای این غذای لذیذ را نوش جان می کنند.
غذای سمی برای شام؟ در ژاپن ماهی بادکنکی یکی از خوراک های لذیذ است. بخش خطرناک این موضوع جاذبه این غذا می باشد.خوردن ماهی بادکنکی می تواند تهدید کننده زندگی باشد.
ماهی بادکنکی دارای سمی است بنام تترودوتوکسین tetrodotoxin TTX که انتقال سیگنال های عصبی را بلوکه می نماید و می تواند منجر به مرگ شود.
آشپزهایی که ماهی بادکنکی را برای طبخ آماده می سازند، می باید آموزش های تخصصی دیده و برای طبخ صحیح ماهی بادکنکی گواهی داشته باشد.
بنابر این کسانی که شام می خورند بدون هیچ ترس و واهمه ای این غذای لذیذ را نوش جان می کنند.
اطلاعات کوتاه تغذیه ای
-
یکی از بهترین روش های اطمینان یافتن از سالم بودن رژیم غذایی این است که قبل از خارج شدن از فروشگاه لیست غذاهای مورد نظر یا چرخ خرید خودتان را چک کنید. آیا سبزی خوردن، صیفی ها، غلات و حبوبات با رنگ های مختلف در لیست شما وجود دارد؟ سعی کنید رنگ مواد غذایی شامل قرمز، زرد، نارنجی، بنفش ، سبز و قهوه ای باشد. وقتی که چرخ خرید شما شبیه رنگین کمان به نظر رسید، معلوم می شود که درست خرید کرده اید.
الگوهای فرهنگی غذا
1 – بررسی رفتار ها ، اعتقاد ها ، انتظارات ، و آئین های مذهبی قبل از مبادرت به هرگونه گفتگو درمورد تغییر روش زندگی
2-
جلوگیری از فردگرایی برای الگوهای فرهنگی ای که از استاندارد ناحیه متفاوت
است. تصور نشود که هر شخصی با الگوی شاخص مطابق است ، اما برای درک تفاوت
های رژیم غذایی شاخص امریکایی ها آماده شود.
3- علاوه
بر بررسی الگو های دریافت غذاهایی که باعث افزایش عمر یا زمینه ساز بیماری
های مزمن یا حاد میباشند ، اگر عادت غذایی وجود نداشت برای اصلاح روشهای زیان آور زندگی برای هر فرد بطور مجزا عادات غذایی تعیین کنید .
رابطه نوشيدن چاي و سلامتي
1 - ديباچه نوشيدن چاي
بهره گرفتن از چاي منجر به پيشگيري از بيماري ها ، تداوم سلامتي و افزايش
طول عمر مي گردد. در چين مردم از زمان هاي طولاني به اين نگرش سودمند عادت داشته
اند. لو يو (Lu Yu) ازسلسله تنگ (AD 618-907) کتاب قطوري در
مورد چاي (Cha Jing) نوشته که او را به چنان افتخار ابدي نايل کرده
بود که فروشندگان چاي براي وي به
عنوان"خداي چاي" مقام الوهيت قايل بودند. به همين دليل ، بعضي از مردم
عادت نوشيدن ساقه هاي چاي را در آن دوره زماني تقليد کردند. اما در حقيقت برگ هاي
چاي قبلا ً به عنوان داروي گياهي در زمان
هاي خيلي دور مورد استفاده قرار مي گرفت :
توصيفي در روش درماني داروي شن نانگ( Shen Nong Materia Medica (Shen nong ben cao مي باشد که ازتفاسير منابع کلاسيک غرب از سلسله
هَن( Han-Dynasty (BC 206-5 AD گردآوري
شد: " تلخ – سرد در طعم ... هنگامي که مورد مصرف قرار مي گيرد باعث
ايجاداحساس رضايت و آرامش فکري ، افزاش توان شده و عمر را طولاني مي کند" .
همچنين در رژيم هاي غذايي کلاسيک شن نانگ( Shen Nong
Dietetics Classic (Shen nong shi jing تاکيد مي شود : " برگ چاي باعث افزايش ادرار
، کاهش دماي بدن ، خلط آور، متوقف کننده اسهال و به افرادي که خوابشان کم مي باشد
کمک مي کند . ... " و اغلب چاي به مردم قدرت ، خوشي و استقامت مي بخشد
."
اشتراک در:
پستها (Atom)