یک عضو تیم تخصصی مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا با اشاره به نقش تغذیه در کنترل سندرم تخمدان پلی کیستیک گفت: داشتن آگاهی از برنامه غذایی صحیح در کنترل سندرم تخمدان پلی کیستیک بسیار موثر است.
به گزارش وب دا، دکتر لادن گیاهی، متخصص تغذیه و عضو تیم تخصصی مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری وسقط مکرر ابن سینا با بیان اینکه حدود 50 تا 70 درصد از مبتلایان به سندرم تخمدان پلی کیستیک، چاق هستند، ادامه داد: به علاوه مقاومت به انسولین، هیپرانسولینمی، دیابت نوع دو، اختلال چربی های خون و فشارخون بالا به همراه افزایش وزن، از نشانه های مهم این سندرم هستند و تنها 5 تا 10 درصد کاهش وزن می تواند تأثیر چشمگیری بر کنترل علائم این بیماری داشته باشد.
این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه مصرف بدون کنترل و بیش از حد منابع کربوهیدرات ها (انواع نان های سفید، بیسکوئیت، شیرینی و برنج سفید) بدون احساس سیری کامل از شکایت های شایع زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک است، افزود: بالا رفتن ناگهانی و شدید هورمون انسولین باعث ذخیره چربی در سلولها می شود بنابراین پائین نگه داشتن سطح انسولین می تواند به کاهش وزن تدریجی و بهبود نشانه های این بیماری کمک کند.