
كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در گفت وگو با خبرنگار وب دا، ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: الگوهاي غذايي و ميزان فعاليت هاي بدني از دوران كودكي شكل مي گيرد و خانواده ها در شكل گيري عادات غذايي و فعاليت هاي بدني نقش بسيار مهمي داشته و كودك را براي اولين بار وارد دنياي تنوع غذايي مي كند.
سعيده معاني افزود: عوامل ارثي، كاهش فرصت هاي بازي درخارج از منزل، مصرف مكرر تنقلات و غذاهاي چرب، عادت به مصرف غذاهاي آماده و تنقلات كم ارزش و فعاليت هاي بدني ناكافي از جمله عواملي است كه مي تواند به تنهايي يا به همراه هم باعث چاقي كودكان شود.
وي تصريح كرد: والدين نبايد هنگامي كه كودك گرسنه نيست او را مجبور به خوردن و آشاميدن كرده و در هنگام تماشاي تلويزيون از دادن غذا يا تنقلات به او خودداري كنند.
اين كارشناس تغذيه ادامه داد: مصرف غذاهاي پرچرب و سرخ شده و تنقلات پركالري و پر روغن مانند سيب زميني سرخ شده، چيپس، شكلات، كيك هاي شكلاتي، بستني و شيركاكائو بايد تا حد ممكن كاهش پيدا كند و به جاي آب ميوه هاي صنعتي آماده و شربت ها از ميوه ها و آب ميوه طبيعي استفاده كنند.
وي توصيه كرد: براي كودكان بزرگتر از دو سال از لبنيات كم چرب استفاده كرده و از غذاهاي فيبردار مانند نان سبوس دار، ماكاروني سبوس دار، خشكبار و ميوه هاي خشك، ميوه ها و سبزي هاي خام در برنامه غذايي كودك استفاده كنند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر