به گزارش سلامت نیوز به نقل از خراسان ؛ شکلات کاکائو که کمتر فردی به آن بی علاقه است، از درخت کاکائو و از دانه های آن برداشت می شود و به هر محصولی که از کاکائوی جامد یا کره کاکائو به دست آید، گفته می شود.خوب است در این مطلب به تاریخچه این ماده غذایی خوشمزه اشاره کنیم و این که چگونه تولید کنندگان توانسته اند سلیقه های متنوع مردم سراسر جهان را در تهیه شکلات لحاظ کنند و آن ها را راضی نگه دارند.
تاریخچه شکلات
شکلاتی که ما امروز آن را در بسته بندی های زیبا می بینیم، در اصل از درخت کاکائو در مکزیک و آمریکای جنوبی و مرکزی به دست می آید و تاریخچه استفاده از آن به ۱۱۰۰ سال قبل از میلادمسیح بر می گردد.