عضو شورای ملی زیتون، رنگ روغن زیتون خالص و مرغوب را زرد متمایل به سبز عنوان کرد و گفت: باید تلخی و تیز بودن آن، انتهای گلو را بسوزاند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ زیتون و فرآوردههای این محصول ارزشمند به واسطه خواص دارویی بیشمار، همواره مورد توجه اکثر مردم جهان بوده و با پیشرفت علم و پی بردن به خواص بیشتر آن این محصول با افزایش تقاضای چشمگیری روبهرو شده است.
اخبار متعددی كه درباره زیانهای جسمی غذاهای سرخ شده با روغنهای متفرقه در رسانههای جهان انتشار مییابد، سبب شده که میل به این روغنها در جهان روند صعودی به خود بگیرد.
بعد از اینکه ذائقه مردم جهان بهدلیل افزایش بیماریهای گوارشی بهویژه در رانندگان و کارمندان، بیش از پیش به سمت روغن زیتون کشیده شد، بازار این محصول معجزهآسا هر روز داغتر میشود.در این میان خریداری روغن زیتون اصل برای مردمانی که بهدنبال مصرف زیتون و روغن زیتون هستند، از اهمیت ویژهای برخوردار است.
روش شناسایی روغن زیتون اصل
عضو هیئت مدیره شورای ملی زیتون درباره چگونگی تشخیص اصل بودن روغن زیتون به خبرنگار ایانا گفت: باید تلخی و تیز بودن آن انتهای گلو را بسوزاند و بوی میوه زیتون احساس شود.