به
گزارش وبدا، به نقل از نشريه ساينس ديلي، محققان دانشگاه ايالتي اوهايو
با تجويز يك عدد سيب به طور روزانه درافراد بزرگسال 40 تا 60 ساله سالم و
غيرسيگاري كه كمتر از 2 بار در ماه سيب ميخورند و مكملهاي غذايي حاوي پلي
فنول هم مصرف نميكردند دريافتند كه خوردن روزانه يك عدد سيب به مدت 4
هفته حدود 40 درصداز سطح موادي در خون كه باعث تصلب شرايين يا سخت شدن
رگها ميشود را كاهش ميدهد.
براساس
اين گزارش محققان با مقايسه 16 نفر از افراد مورد مطالعه كه تحت تجويز
روزانه يك عدد سيب بزرگ قرمز و يا زرد در اين مدت قرار گرفتند و 17 نفر كه
كپسولهاي حاوي 194 ميليگرم پلي فنول دريافت كردند و نيز 18 نفر كه از
دارونماي بدون تركيبات پلي فنولي بهره بردند، افزودند كه مصرف يك سيب در
روز به مدت 4 هفته اثر فوقالعادهاي عليه LDL
اكسيدشده خون دارد و گرفتن كپسولهاي حاوي پلي فنول هم در برخي موارد و
شايد در دوزهاي بالاتر از اين مطالعه و يا براي كساني كه اصلاً سيب
نميخورند بتواند مؤثر باشد و اثرات مشابهي داشتهب اشد ولي اين اثرات به
مراتب كمتر از خود سيب است.