با کدام مواد خوراکي ظروف استيل را برق بيندازيم؟

ظروف استيل از ترکيب آهن و فلزات ديگر ساخته شده اند و بسيار بادوام و در مقابل فرسودگي مقاوم اند.
به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ يکی از مهم‌ترین قسمت‌های خانه، آشپزخانه است، خانم‌های خانه‌دار قسمت زیادی از وقت خود را در آن می‌گذرانند و مهم‌ترین دغدغه خاطر آنان نیز تمیز و بهداشتی بودن این بخش از خانه مخصوصا ظروف آشپزخانه است.

با توجه به نوع وسايل استيل از يکي از موارد زير براي تميزي و براق کردن آن استفاده کنيد:

1- سرکه: یکی از بهترین پاک‌کننده‌ها برای ظروف استیل آشپزخانه، سرکه است. کافیست مقداری سرکه سفید را به صورت اسپری روی وسیله مورد نظر بپاشید و با پارچه نرم آن را پاک کنید. اسید استیک موجود در سرکه به تمیز شدن ظرف‌های استیل کمک می‌کند. بعضی افراد از آب لیمو برای این کار استفاده می‌کنند که تاثیری مشابه دارد. کافیست این مواد را روی ظرف ریخته روی آن دستمال نرم بکشید.

سالمندان بیشتر به میوه ها نیاز دارند

سالمندان بیش از جوانان به ویتامین ها نیاز دارند این در حالی است که با حذف میوه ها در رژیم غذایی خود تنبلی روده آنان تشدید می شود.
دکتر سبحان ابراهیمی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: سالمندان بیش از جوانان به ویتامین ها نیاز دارند.
وی در ادامه مطلب خود افزود: این درحالی است که آنان با حذف میوه ها و سبزی ها از رژیم غذایی خود را از دریافت ویتامین ها محروم می کنند و تنبلی روده آنان تشدید می شود.
ابراهیمی تصریح کرد: معمولا هنگام گرفتن آب میوه تفاله های میوه دور ریخته می شود. این در حالی است که اگر تفاله با آب میوه مخلوط شود آب میوه همان خواص میوه تازه را خواهد داشت. چرا که تفاله ها نقش اصلی در تقویت دستگاه گوارش دارند و حاوی ویتامین های زیادی مانند ویتامین های محلول در آب و چربی هستند.

نمي توانم رژيم بگيرم چه کنم؟

اگر حتي ۵۰ كالري بيش از نياز روزانه دريافت شود، مي تواند به بافت چربي افزوده گردد و چاقي را به همراه داشته باشد.
به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛  اگر تصمیم به لاغر شدن و کاهش وزن گرفته‌اید و از وضعیت فعلی خود راضی نیستید، مطمئن باشید یک رژیم غذایی سخت و شدید یا انجام تمرینات ورزشی سنگین راه‌حل مناسبی نخواهد بود.

عوامل ناکامي در رژيم غذايي:

1-سختي رژيم غذايي (طاقت فرسايي)

2-کم بودن اثر رژيم غذايي (عدم کفايت رژيم)

3-عوارض رژيم غذايي (کوتاه مدت و دراز مدت)

ماست پروبیوتیک در کاهش قند خون بیماران دیابت نوع 2 تاثير دارد

04-146.jpg يافته‌هاي محققان كشور نشان داد: ماست پروبيوتيک در کاهش قند خون ناشتاي بيماران مبتلا به ديابت نوع 2 تاثير دارد.

به گزارش سرويس پژوهشي ایسنا، ماست پروبيوتيک، جز غذاهای فراسودمند محسوب شده و اثرات مفيدی روی سلامت افراد دارد و در چند پژوهش حيوانی اثر پروبيوتيک‌ها در کاهش قند خون و به تاخير انداختن بروز افزايش قند خون و مقاومت انسولينی گزارش شده است لذا پژوهش کنونی با توجه به شيوع روز افزون ديابت نوع 2، به هدف بررسی تاثير ماست پروبيوتيک بر شاخص‌های قند خون و مقاومت انسولينی در بيماران مبتلا به ديابت نوع 2 انجام شد.

اين کارآزمايی بالينی دوسويی خبر تصادفی روی 60 بيمار مبتلا به ديابت نوع 2 مراجعه‌کننده به کلينيک غدد و متابوليسم بيمارستان سينا تبريز انجام شد و افراد گروه آزمون روزانه 300 گرم ماست پروبيوتيک و افراد گروه شاهد روزانه 300 گرم ماست معمولی به مدت 6 هفته دريافت كردند.

دريافت‌های غذايی، ويژگی‌های تن‌سنجی، قند خون ناشتا، انسولين، هموگلوبين گليکوزيله و مقاومت انسولينی افراد در ابتدا و انتهای پژوهش اندازه‌گيری شد و تحليل آماری این پژوهش نیز با استفاده از نرم‌افزار SPSS، آزمون‌های تی زوجی و تحليل کوواريانس انجام شد.

شناسايي شخصيت افراد با تخم‌مرغ!/شما چه تخم‌مرغي دوست داريد؟

getty-575.jpg
هر فردي در پخت تخم مرغ از سليقه خاصي برخوردار است و اكنون دانشمندان انگليسي دريافته‌اند كه اين سليقه بر شخصيت افراد تاثير داشته و اسراري را در مورد طبقه اجتماعي آنها مشخص مي‌كند.


به گزارش سرويس پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دانشمندان از 1010 بزرگسال بررسي به عمل آورده و دريافتند كه افراد داراي سليقه تخم‌مرغ عسلي بيشتر معاشرتي بوده در حاليكه دوستداران تخم‌مرغ آب‌پز نامنظم هستند.

اين در حالي است كه طبق اين پژوهش دوستداران نيمرو داراي ميل جنسي بيشتر، طرفداران خاگينه محافظه‌كار و املت‌خورها خويشتن‌دار معرفي شده‌اند.


اين پژوهش توسط شركت بين‌المللي Mindlab به سفارش شوراي صنايع تخم‌مرغ انگليس انجام شده كه در حوزه روانشناسي انتخاب خريدار بررسي انجام مي‌دهد.


اين تحقيق همچنين دريافت كه مصرف‌كنندگان تخم‌مرغ عسلي از سايرين شادتر هستند.


همچنين طبق اين بررسي‌ها دوستداران تخم‌مرغ آب‌پز بيشتر ممكن است به طلاق روي بياورند.


طرفداران تخم‌مرغ خاگينه معمولا در ميان طبقه كارگر ماهر و تخم‌مرغ نيمرو بيشتر مورد علاقه افراد بدون فرزند است.

تبديل بيش از 70 درصد نوجوانان چاق به افراد بالغ چاق

 چاقي در كودكي 50 درصد احتمال چاقي در بزرگسالي را افزايش مي‌دهد.
به گزارش وب دا، عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز درباره چاقي در كودكان اظهار كرد: پيش از اين چاقي را يك خطر مي‌دانستند ولي اكنون به عنوان يك بيماري محسوب مي‌شود.
دكتر رضا اماني در ادامه افزود: بيماري هايي مانند ديابت نوع دو، برخي سرطان‌ها، بيماري‌هاي كيسه صفرا، سكته مغزي و سكته قلبي از جمله عوارض چاقي است. آمار جهاني پيش‌بيني مي‌كند تا سال 2015 ميلادي بيش از 700 ميليون نفر چاق در جهان وجود داشته باشند. در ايران نيز 61 درصد جمعيت شهري و 50 درصد روستايي داراي اضافه وزن هستند.
 اين متخصص تغذيه خاطرنشان كرد:‌ بيش از 70 درصد نوجوانان چاق به افراد بالغ چاق تبديل مي‌شوند.  20 درصد نوجوانان ايران چاق‌اند يا اضافه وزن دارند. در حال حاضر 500 ميليون نفر از جمعيت جهان چاق‌اند كه از اين تعداد 200 ميليون مرد و300 ميليون زن هستند.

مصرف تخم مرغ در سالمندان دارای کلسترول بالا ممنوع!

تخم مرغ بهتر است به صورت یک روز در میان و یا دو روز در میان، استفاده شود و در صورت کلسترول خون بالا مصرف آن ممنوع است.
به گزارش وب دا، کارشناس امور سالمندی مرکز بهداشت شهرستان یزد با اشاره به مصرف روزانه تخم مرغ در دوران سالمندی توصیه کرد: برای جلوگیری از مشکلات عاطفی و احساسی در سالمندان، بهتر است به عادات غذایی آن ها احترام گذاشت و هر نوع تغییر با ملایمت و به شکلی  دوستانه ایجاد شود.
خدیجه زارع زاده ضمن تاکید بر سرو غذا مورد علاقه سالمند و میل غذا در مکان مناسبی در این دوران گفت: در صورت وجود بی خوابی و کم خوابی از دادن چای و قهوه پیش از خواب خودداری شود. در کم خوابی، مصرف یک لیوان شیر ولرم پیش از خواب مؤثر است.
این کارشناس افزود: در سالمندانی که به دلیل داشتن دندان های مصنوعی قادر به جویدن غذا نیستند، برنج نرم به صورت کته، گوشت های نازک قیمه ای آب پز و نرم، سیب زمینی پخته و پوره شده، سبزی های پخته و پوره شده، آب میوه، نان های نرم و مکمل دار، مرغ پخته و آب آن، تخم مرغ پخته، شیر، ماست و پنیر. توصیه می شود.

كمبود ويتامين D‌ خطر مرگ و مير در سالمندان را افزايش مي‌دهد


سطوح پايين ويتامين D، احتمال بروز مرگ و مير در بزرگسالان مسن را افزايش مي‌دهد.
به گزارش وب‌دا، به نقل از نشريه غدد باليني و متابوليسيم محققان با انجام بررسي‌هاي خود روي 2538 سفيدپوست و سياهپوست آمريكايي در سنين 79-70 سالگي و جمع‌آوري نمونه خون آنها براي تعيين سطوح ويتامين D‌ و مطالعه وضعيت پزشكي آنها در هر شش ماه دريافتند كه سطوح پايين ويتامين D‌ و سطوح بالاي هورمون پاراتيروئيد با افزايش ميزان مرگ و مير در افراد مسن همراه است.
براساس اين گزارش محققان افزودند غلظت پايين ويتامين D‌ كمتر از 20 نانوگرام بر ميلي‌ليتر در يك سوم از افراد مورد مطالعه در اين آزمايش، نزديك به 50 درصد ميزان مرگ و مير را افزايش داده است كه در اين ميان مقادير پايين ويتامين D  به صورت كمتر از 30 نانوگرم بر ميلي ليتر نيز با افزايش خطر قابل توجهي براي بروز مرگ و مير همراه بوده است.
به گفته محققان داشتن تغذيه صحيح براي سلامت كلي و عمومي بدن مهم است و اين مطالعه با تأكيد بر اهميت ويتامين D  در تغذيه به ويژه در زمان رشد بدن، بيان مي‌كند كه دريافت ويتامين D‌ آسان بوده و از طريق قرار دادن پوست در معرض نور آفتاب و يا از طريق دريافت رژيم غذايي و مكمل‌هاي غذايي قابل تأمين است.
گفتني است تحقيقات گذشته نيز مزاياي قابل توجه نقش ويتامين D‌ در بهبود سلامت و پيشگيري از بيماري‌ها را نشان داده است و كمبود آن را به طور مستقيم با بروز اشكال مختلفي از سرطان‌ها و بيماري‌هاي قلبي – عروقي مرتبط دانسته است.

مغناطيس درماني براي بهبود علائم افسردگي

 استفاده از تكنيك مغناطيس درماني مي‌تواند اثرات مثبتي در معالجه بيماران افسرده و مبتلا به وزوز گوش داشته باشد.
به گزارش وب‌دا، به نقل از نشريه ساينس ديلي، محققان مركز پزشكي دانشگاه لويولا با انجام مطالعات خود بر روي افراد افسرده مبتلا به وزوز گوش دريافتند كه شكل جديدي از روش غيرتهاجمي مغناطيس – درماني علاوه بر ايجاد مزايايي براي افراد مبتلا به وزوزگوش، مي‌تواند در كاهش علائم افسردگي نيز مؤثر باشد.
نتايج حاصل از اين گزارش حاكي است درمان با تحريك مغناطيسي ترانس كرانيال (TMS)، پالس‌هاي كوتاهي از ميدان مغناطيسي به مغز مي‌فرستد كه باعث تحريك سلول‌هاي مغزي شده و به نظر مي‌رسد اين تغييرات در مغز به نفع بيماراني باشد كه دچار افسردگي مزمن هستند.
براساس اين گزارش محققان افزودند كه طي اين پروتكل درماني، هر بيمار پنج درمان 40 دقيقه‌اي را در هر هفته و براي  4 تا 6 هفته تجربه مي‌كند و در طول دوره درمان توسط پزشك خود سه بار و يا بيشتر مورد ارزيابي قرار مي‌گيرد.

غذاهاي ساده و سالم يادمان نرود



يکي از بحث‌هاي مهم در زندگي، تغذيه مناسب است زيرا اگر فردي تغذيه‌ مناسبي نداشته باشد، قطعا از سلامت کامل هم برخوردار نخواهد بود...


اگر کسي خودش را دوست دارد، بايد به 2 اصل مهم توجه کند؛ تغذيه و ورزش. اينها عواملي هستند که هم در طول عمر افراد تاثير دارند و هم باعث تقويت بدن مي‌شوند. متاسفانه امروزه بيشتر مردم به شيوه غذا خوردن خود توجه کافي ندارند و غذاهاي آماده و چرب جايگزين غذاهاي سنتي شده‌اند. خانواده‌‌ها از غذاهايي مانند سوسيس، کالباس، فست‌فود و... استفاده مي‌کنند و از خوردن غذاهاي خوشمزه‌‌اي مانند آبگوشت، آش و... دور شده‌اند.
باور کنيد علت اينکه قديمي‌ترها کمتر دچار مريضي مي‌شوند، شيوه درست تغذيه‌‌شان است. مثلا خيلي از افراد ميانسال و پير در خانواده ما نوشابه، سوسيس، چيپس، پفک و... نمي‌خورند و اصلا آنها را جزو مواد خوراکي محسوب نمي‌کنند.
خانواده‌ها و به خصوص والدين بايد سعي کنند تا جايي که امکان دارد، از خريد انواع چيپس و پفک براي فرزندانشان حذر کنند زيرا اين گونه مواد خوراکي به شدت روي ذهن و جسم کودکان اثر مخرب دارد و به مرور زمان براي آنها مشکلاتي ايجاد مي‌کند.
باور کنيد داشتن تغذيه سالم و ساده بسيار مفيدتر از مصرف غذاهاي بي‌خاصيت امروزي است.