تخم مرغ ارزش غذایی بالایی دارد مصرف آن در هیچ گروهی نباید حذف شود بلکه مقدار آن درصورت نیاز باید محدود شود.
به
گزارش وب دا، مسؤل واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت استان خوزستان گفت: تخم
مرغ یک منبع غذایی کامل و پرارزش است که دارای پروتئین با کیفیت بالا می
باشد و مقدار قابل توجهی ویتامین هایD,E, B2,B12,A, را داراست و همچنین مواد معدنی شامل کلسیم ،فسفر،سدیم و پتاسیم، سلنیوم ،روی و آهن نیز در آن وجود دارد.
مهنوش
صاحبدل ادامه داد: پروتئین تخم مرغ ارزش غذایی بالایی دارد و به عنوان
استانداردی برای مقایسه سایر پروتئین ها استفاده می شود و پروتئین بقیه
مواد غذایی مثل گوشت و شیر از آن کمتر بوده و نسبت به آن سنجیده می شود.
وی
همچنین اضافه کرد: مصرف تخم مرغ به علت داشتن دو ماده به نام های لوتئین و
گزانتین باعث کاهش احتمال ابتلا به آب مروارید و کوری ناشی از سالخوردگی
می شود.
مسؤل
واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت استان خوزستان بیان داشت: مصرف تخم مرغ در
زنان باردار و شیرده ،کودکان و نوجوانان در حال رشد ،ورزشکاران و همه
بزرگسالان سالم و همچنین برای بیماران پس از سپری کردن دوره بیماری، به
دلیل ارزش غذایی بالا توصیه می شود. در این افراد مصرف یک تخم مرغ در روز
بلا مانع است.