رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با بیان اینکه «
ژلاتینی که در ساخت پاستیل ها استفاده می شود از استخوانها است»،
گفت:«خوردن پاستیل و ژلههای حاضری ممکن است عامل ایجاد بیماری و حساسیت در
مصرف کنندگان و خصوصا کودکان گردد.»
دکتر سید ضیاءالدین مظهری در گفتگو با خبرنگار سلامت نیوز اظهار
داشت:« ژلاتینی که در ساخت پاستیلها استفاده میشود از استخوانها تامین
میشود، لذا عدم بهرهگیری از منابع سالم و عدم دسترسی به فناوری صحیح
ژلاتینها برای ساخت پاستیل و ژله میتواند موجبات انتقال بیماری و
زمینهساز حساسیت و آلرژی گردد.»وی افزود:« استفاده از مواد رنگی در تولید پاستیلها و ژلهها که گاهی ممکن است غیرمجاز و ازمنابع خوراکی نباشد میتواند مشکلاتی علاوه بر مواردی که به آنها اشاره شد خصوصا برای کودکان بوجود آورد و استفاده از این مواد به دلیل انرژی مازاد نیازی که در اختیار کودکان قرار میدهد میتواند موجبات چاقی و اضافه وزن آنها را فراهم سازد دارد چرا که امروزه کودکان نسبت به سابق کم تحرک تر شده و به دلیل آپارتمان نشینی و نبود فضای لازم برای بازی و ورزش بیشتر به نظاره برنامه تلویزیونی و یا بازیهای کامپیوتری مشغول میگردند و متاسفانه در حین تماشای برنامه تلویزیونی و بازیهای رایانهای به مصرف هله و هولهها و حتی فستفودها روی میآورند.»