
مصرف كربوهيدرات ها سبب آزاد شدن ماده سروتين در مغز شده و ايجاد آرامش مي كند.
كارشناس
دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در گفت وگو با
خبرنگار وب دا، ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: استرس يكي از عوامل
تأثيرگذار بر شيوه زندگي بوده و رژيم غذايي متعادل و تمرين تنفس عميق، ساده
ترين و به صرفه ترين روش هاي كنترل استرس است.
سعيده
معاني با اشاره به اين كه بعضي از غذاها به واسطه ويتامين ها و املاح، خود
سبب كاهش استرس مي شوند، افزود: برنج، ماكاروني، سيب زميني، نان، ذرت بو
داده و كلوچه هاي كم كالري از جمله مواد غذايي هستند كه استرس را كاهش مي
دهند و براي رهايي از استرس توصيه مي شود كه افراد معادل يك ليوان
ماكاروني، برنج و يا يك عدد سيب زميني مصرف شود.
وي
تصريح كرد: استرس سبب ايجاد گرفتگي عضلاني و يبوست مي شود و توصيه مي شود
براي جلوگيري از اين امر مواد فيبر دار مصرف شود تا حركات دستگاه گوارش
تنظيم شده و روده ها به خوبي كار كنند و بايد در غذاي روزانه حداقل 25 گرم
فيبر وجود داشته باشد.
اين
كارشناس تغذيه ادامه داد: ميوه ها، سبزي ها و غلات سبوس دار، منابع بسيار
خوب فيبر هستند و بهتر است كه در وعده صبحانه، از ميوه، غلات كامل و نان
هاي سبوس دار مانند سنگك استفاده شود.
وي
خاطرنشان كرد: توليد سروتين در مغز به نوع تغذيه بسيار حساس است و مصرف
بيشتر سبزي ها، توليد سروتونين را در مغز افزايش داده و به افرا دكمك مي
كند تا بر استرس خود غلبه كنند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر